Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Europa League: Atalanta vs Liverpool - „Cormoranilor” le-a mai rămas doar orgoliul

Publicat:
Europa League: Atalanta vs Liverpool - „Cormoranilor” le-a mai rămas doar orgoliul

Atalanta - Liverpool, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din , este programat, joi, 18 aprilie, de la ora 22:00, pe d'Italia, si va fi transmis in direct de platforma de streaming VOYO.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Italia si-a asigurat al cincilea loc in Liga Campionilor

10:05, 19.04.2024 - Italia si-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc in sezonul viitor al Ligii Campionilor, dupa ce Atalanta si Fiorentina s-au calificat in semifinalele Europa League si respectiv Conference League, scrie EFE.

Remarca lui Jurgen Klopp dupa ce Liverpool a parasit Europa League: „Asta e chiar ciudat”

08:50, 19.04.2024 - Jurgen Klopp (56 de ani), antrenorul ocupantei locului 3 din Premier League, Liverpool, a evidențiat un aspect „ciudat” referitor la lipsa de eficiența a echipei sale, la finalul partidei caștigate de „cormorani”, 1-0, cu Atalanta in returul din sferturile Europa League. Liverpool a parasit competiția…

Europa League: Liverpool și AC Milan, eliminate in sferturi – Duelurile din semifinale

00:00, 19.04.2024 - AC Milan și Liverpool au parasit joi acest sezon al cupelor europene, dupa ce au fost eliminate din sferturile de finala ale Europa League. AS Roma, Atalanta și Leverkusen sunt primele echipe calificate in semifinale.

Jurgen Klopp, dupa eșecul usturator suferit de Liverpool: Partea buna a unei prestații foarte proaste este ca poți juca mai bine

17:11, 12.04.2024 - Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a promis o reacție puternica din partea echipei sale, invinsa cu 3-0 in sferturile de finala ale Europa League de Atalanta, in meciul de campionat de duminica, de pe Anfield, cu Crystal Palace, potrivit Mediafax.

Klopp. ”Meci prost, am meritat sa pierdem”

08:50, 12.04.2024 - Juergen Klopp, antrenorul echipei engleze de fotbal FC Liverpool, a recunoscut ca elevii sai au avut una dintre cele mai slabe evolutii de la debutul sezonului, joi seara, in meciul pierdut pe teren propriu in fata formatiei italiene Atalanta Bergamo (scor 0-3), din prima mansa a sferturilor de finala…

Explicațiile lui Jurgen Klopp dupa ce Liverpool a cedat cu 3-0 pe Anfield contra Atalantei

08:05, 12.04.2024 - Atalanta a oferit marea surpriza a serii in Europa League, formația din Serie A invingand, scor 3-0, in deplasare, pe Liverpool. La finalul partidei de pe Anfield, Jurgen Klopp a oferit unele explicații și a spus ca ar face același lucru daca ar putea da timpul inapoi: sa menajeze unii titulari.

Europa League: Liverpool vs Atalanta - “Cormoranii”, mari favoriti

08:21, 11.04.2024 - Liverpool - Atalanta, meci contand pentru prima mansa a sferturilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 11 aprilie, de la ora 22:00, pe Anfield, si va fi transmis in direct de Pro Arena si de platforma de streaming VOYO.

Europa League: Cu cine vor juca Liverpool și Leverkusen in optimi

14:20, 15.03.2024 - Tragerea la sorți a sferturilor din Europa League le-a adus fața-n fața pe Liverpool (marea favorita la caștigarea competiției) și Atalanta. Lider autoritar in Bundesliga, Bayer Leverkusen va da peste West Ham United.


Ce parere ai despre aceasta stire?