Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac asupra unei baze din Afganistan unde se află militari ai SUA. Un om a fost ucis și alți câțiva sunt răniți

Publicat:

Cel putin un militar afgan a fost ucis iar câtiva soldati americani au fost raniti în urma unui incident ce a avut loc la o baza a armatei din nordul Afganistanului, conform unui oficial al SUA, citat de Reuters, informeaza sâmbata Mediafax.

Purtatorul de cuvânt al americane din Kabul a negat informatiile legate de eventualul deces al unor militari americani în cadrul unui incident ce a avut loc la o baza militara din nordul Afganistanului.

Acesta a confirmat însa ranirea a mai multor soldati americani la tabara militara…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Militari filipinezi și americani incep luni exerciții comune in Marea Chinei de Sud

08:30, 22.04.2024 - Aproape 17.000 de soldați filipinezi și americani incep luni un exercițiu de antrenament comun de trei saptamani, care implica exerciții maritime in Marea Chinei de Sud, transmite Reuters, potrivit Mediafax.

Accident aviatic in Kenya: Cel putin cinci soldati kenyeni au murit in urma prabusirii unui elicopter militar

19:35, 18.04.2024 - Un elicopter militar kenyan s-a prabusit joi in vestul tarii; cinci soldati aflati la bord si-au pierdut viata, a declarat o sursa din politie a agentiei Reuters, adaugand sub rezerva anonimatului ca alti trei militari au fost raniti si sunt acum spitalizati.

Relațiile SUA-China: Discuții intre militari de rang inalt in Hawai

10:05, 06.04.2024 - Oficiali militari americani s-au intalnit cu omologii lor chinezi la inceputul acestei saptamani pentru in Hawaii, discuțiile fiind axate pe modul in care cele doua țari pot opera in siguranța, au declarat vineri oficiali americani, citați de Reuters.

Cel puțin 16 morți și peste 70 de raniți dupa un atac cu rachete asupra Odesa

18:25, 15.03.2024 - Rusia a lansat vineri rachete balistice asupra infrastructurii civila din orașul ucrainean Odessa, port la Marea Neagra, ucigand cel puțin 16 persoane și ranind peste 70, in cel mai sangeros atac al Moscovei din ultimele saptamani, au declarat oficiali ucraineni, relateaza Reuters.

Forțele ruse folosesc serviciul de internet Starlink in zonele ocupate din Ucraina

16:55, 11.02.2024 - Terminale ale serviciului de internet prin satelit Starlink al lui Elon Musk sunt folosite de forțele ruse din zonele ocupate, a declarat duminica Ucraina facand publica o presupusa interceptare a unui schimb de mesaje intre doi soldati rusi, care ar fi o dovada a utilizarii sale „sistemice", relateaza…

Atac intr-o secție de poliție din Pakistan: Cel puțin 10 oameni au murit și alți șase au fost raniți

08:10, 05.02.2024 - Cel putin 10 angajati ai politiei au fost ucisi si alti sase au fost raniti, luni, intr-un atac al militantilor asupra unei sectii de politie din nord-vestul Pakistanului, relateaza Reuters.

Biden anunța ca a decis cum vor raspunde SUA atacului din Iordania, unde trei militari americani au fost uciși

18:50, 30.01.2024 - Presedintele american Joe Biden a anuntat marti ca s-a hotarat asupra modului in care Statele Unite vor raspunde atacului cu drona comis duminica de grupari pro-iraniene asupra trupelor americane stationate in nord-estul Iordaniei, in apropierea frontierei cu Siria, dupa ce a examinat cum pot fi pedepsite…

Iranul neaga implicarea in atacul cu drone din Iordania care a ucis soldați americani, Biden este presat sa reacționeze

10:15, 29.01.2024 - Iranul a dezmintit luni orice legatura cu atacul cu drona care a ucis duminica trei militari americani si a ranit alte zeci in nord-estul Iordaniei, transmite Reuters. Agentia observa ca presedintele Statelor Unite, Joe Biden, care a pus atacul pe seama unor militanti sustinuti de regimul de la Teheran,…


Ce parere ai despre aceasta stire?