Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Astăzi: Secretele templierilor români, dezvăluite cu umor la Sibiu

Publicat:

isi lanseaza volumul "Nepovestitele trairi ale templierilor romani" la Sibiu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretele unui gratar perfect, dezvaluite de bucatari. Cum sa surprinzi pe toata lumea de 1 Mai

14:15, 30.04.2024 - Ziua de 1 Mai reprezinta o ocazie foarte buna de ieșit la gratar, in aer liber, pentru foarte mulți romani. De multe ori, masa se poate transforma intr-o nereușita, daca nu ținem cont de anumite detalii.

Marturii ale copiilor romani blocați in Dubai: „Am fost complet surprins de fenomen. M-am speriat” VIDEO

15:51, 19.04.2024 - Cei 20 de copii din Sibiu ramași blocați in Dubai din cauza condițiilor meteo au trait clipe de coșmar, potrivit marturisirilor facute de cațiva dintre ei pe aeroportul din Abu Dhabi, acolo unde au fost transportați pentru a fi aduși acasa cu avionul premierului Ciolacu.

Pateu de casa din ficat de curcan. Secretele rețetei dezvaluite de un medic pasionat al bucatariei

09:10, 12.04.2024 - Un medic pasionat de bucatarie dezvaluie pentru „Adevarul” rețeta de pateu de casa din ficat de curcan. Despre acest preparat spune ca este unul foarte cautat mai ales la evenimente, pentru aperitive.

Meșteșugurile și producatorii romani trebuie susținuți in mod concret, cu finanțari pentru atragerea și formarea forței de munca, dar și pentru a le asigura prezența la targurile internaționale

14:00, 09.04.2024 - Ministrul Muncii și Solidaritații Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a vizitat compania Tapel, o societate de familie din Sibiu, 100% romaneasca, unica din țara care mai produce piele și articole din piele. Produsele obținute in fabrica din Sibiu sunt in special articole din piele, iar materia prima este…

Tunelurile secrete ale dacilor, teorii false crezute de romani. Topul legendelor controversate VIDEO

23:05, 01.04.2024 - O mulțime de relatari stranii fac din ținutul cetaților dacice din Hunedoara o destinație pentru amatorii de senzațional. Retezatul, Castelul Corvinilor și mormantul lui Arsenie Boca nu au fost nici ele ocolite de teorii controversate, nedocumentate științific.

Polițiștii germani, uluiți la verificarea unui microbuz cu romani. Șoferul, beat, iar un pasager, ascuns dupa un butoi cu varza murata

21:05, 29.03.2024 - Polițiștii germani au ramas fara cuvinte cand au verificat de un microbuz in care se aflau patru muncitori romani. Vehiculul era o adevarata epava, șoferul beat, iar unul dintre barbați era ascuns dupa un butoi cu varza murata, potrivit StiriDiaspora.

Afacerea cu care doi frati romani au pus Poplaca pe harta. "Primele produse le-am dat prietenilor, abia mai tarziu au venit și vanzarile"

23:15, 21.02.2024 - In comuna Poplaca, din Sibiu, familia Muntean se remarca prin afacerea lor de succes. Inițial inceputa de parinți, Maria și Ion Muntean, afacerea a fost preluata cu pasiune de catre fiii lor, Claudiu și Gabriel. "Primele produse le-am dat prietenilor, abi

Secretele tinereții veșnice, dezvaluite de specialiști. Suplimentele esențiale pentru a prelungi viața

07:25, 03.02.2024 - Longevitatea și prelungirea vieții reprezinta concepte pe care omenirea le-a studiat inca din antichitate. Inclusiv cele mai importante texte religioase conțin referințe la personaje extraordinare, ce au trait sute de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?