Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Astăzi se lansează parfumul cu miros de hamburgher. Nu e de glumă

Publicat:

Va putea fi cumparat doar in Japonia, in data de 1 aprilie Sucursala japoneza a celebrului lanț de fast-food Burger King va lansa un parfum cu miros de "Whopper".

Acesta este hamburgerul sau de referința, care va putea fi cumparat doar în Japonia, în data de 1 aprilie, dupa cum relateaza EFE.

a confirmat pentru EFE știrea, în fața scepticismului suscitat, având în vedere ca data lansarii coincide cu ziua pacalelilor de 1 Aprilie.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

INTERVIU Eugenia Nicolae și Sișu lanseaza piesa „Omule, cat mai poți?“. Refrenul a inregistrat deja 1 milion de vizualizari pe TikTok

13:46, 23.04.2024 - Ideea piesei „Omule, cat mai poți?“ ce urmeaza a fi lansata de Eugenia Nicolae și Sișu poate fi atribuita unei provocari lansate de artista pe TikTok, care a generat un interes neașteptat din partea publicului și a devenit virala inainte de lansarea oficiala.

Banc: „Soțul gelos iși suna zilnic soția și o intreaba unde este”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

10:05, 07.04.2024 - Ziua buna se cunoaște de dimineața, de aceea vrem sa iți aducem zambetul pe buze, așa ca, in randurile de mai jos iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata ce glume poți sa impartașești cu cei dragi.

Prima femeie antrenor din Romania care a obținut licența Pro, marturisiri in emisiunea „La Feminin” de la GSP. „Eram injurata și ma gandeam: oare ce am facut așa de rau?”

21:20, 28.03.2024 - Irina Giurgiu este prima antrenoare de fotbal cu Licența Pro din Romania, deci ar putea sa antreneze inclusiv la nivelul primei ligi de barbați. Aceasta a fost invitata la emisiunea „La feminin”, de pe GSP.RO și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat in cariera sa de pana acum. Irina Giurgiu…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

GEELY lanseaza pe piața moldoveneasca crossoverul de familie hipermodern de noua generație

08:15, 23.02.2024 - ATLAS - acesta este numele sub care noul model GEELY va fi vandut pe piața din Moldova. Pe piețele din Orientul Mijlociu și Asia de Sud acest model este cunoscut și sub denumirea STARRAY. Diferența nu consta doar in denumire, ci și in adaptarea modelului pentru diferite piețe. De exemplu, ATLAS pentru…

Alegerile pe Tik Tok. Rețeaua lanseaza un Centru european de moderare electorala

14:45, 19.02.2024 - Tik Tok lanseaza un centru european de moderare electorala. Informațiile de utilitate in contextul alegerilor vor fi disponibile, in limba locala, pentru fiecare dintre cele 27 de state membre ale Uniunii Europene. Tik Tok va lansa in aplicație un centru electoral in limba locala pentru fiecare dintre…

Te inscrii in clasa a IX-a? Ministerul Educatiei lanseaza in dezbatere publica un proiect!

14:40, 12.02.2024 - In vederea consultarii publice, in conditiile art. 7 din Legea nr. 52 2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, dar si a consultarii preliminare interinstitutionale, Ministerul Educatiei publica urmatorul proiect:Metodologie de inscriere in clasa a IX a, in anul scolar…


Ce parere ai despre aceasta stire?