Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Așa faci cele mai bune chifteluțe din carne. Ingredientul secret care dă tot gustul

Publicat:

Daca n-ai atins inca maturitatea culinara, chiftelutele iti pot da groaznice batai de cap: fie nu pui suficient de multa sare, fie nu le prajesti cat trebuie, ba iti ies prea tari, ba prea uscate, ba raman crude la interior…Daca vei urma, insa, sfaturile urmatoare, munca nu numai ca-ti va fi cu mult usurata, dar roadele ii vor fi… delicioase! Unde gresesti?1. Nu pui suficient de multa sareChiftelutele trebuie sa fie condimentate bine. Cantitatea ideala de sare este de o lingurita la 450 g de carne.Citeste continuarea  AICI.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Uita de scorțișoara! Ingredientul secret care schimba total gustul cafelei. Bonus: ii da o aroma de 3 ori mai intensa

08:51, 19.05.2024 - Cafeaua este cel mai bun elixir al dimineților noastre, cu toate ca mulți spun ca nu ar trebui sa bem la primele ore. Dar, cei care inca au aceasta practica trebuie sa uite de scorțișoara, deoarece avem ingredientul secret care schimba total gustul cafelei. Iar ca bonus, ii da o aroma de 3 ori mai […]…

Ingredientul inedit care schimba complet gustul checurilor. Le face mai pufoase si delicioase, prea putine gospodine il folosesc

17:41, 18.05.2024 - Ce ingredient trebuie sa adaugi in compoziția cu cacao pentru aluatul checului, pentru ca desertul sa iasa nu doar delicios, ci și foarte pufos. Secretul lui Sarah Fennel, blogerița din spatele celebrului site cu rețete Broma Bakery. Cum sa prepari cel mai delicios chec Daca ți se face vreodata pofta…

Oua umplute cu ton sau pate dupa rețeta lui Sorin Bontea. Ingredientul secret care da tot gustul bun

11:10, 04.05.2024 - Cea mai buna rețeta de oua umplute, direct de la chef Sorin Bontea. Celebrul bucatar a dezvaluit cum faci cel mai gustos preparat de Paște, pe care toata familia il va adora. Cum se pregatesc, de fapt, ouale umplute cu ton sau pateu și ce ingredient-secret le da un gust aparte. Cea mai buna rețeta […]…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Nu mai pune stafide in cozonac, strica gustul si consistenta. Ingredientul care ii ofera o aroma unica, doar asa il vei face de acum

14:00, 22.04.2024 - Sarbatorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele deja au inceput sa-și pregateasca meniul pentru masa de Paște. Ca-n fiecare an, cozonacul este nelipsit de pe mesele romanilor. Acest desert se prepara de regula cu multa nuca, rahat, stafide sau ciocolata. Totuși, unele gospodine nu adauga…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Ingredientul secret pentru o ciorba de fasole extrem de gustoasa. Ce trebuie sa pui pentru a avea un preparat ca la restaurant

16:20, 03.04.2024 - Ciorba de fasole este printre preparatele tradiționale preferate de romani. Chiar și in timpul postului se afla pe mesele acestora. Pentru o savoare deosebita este nevoie de un ingredient special.

Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne

15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?