Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Artiștii își iau "rămas bun" de la Ionela Prodan și îi aduc un ultim omagiu. Rică Răducanu: "Îi ziceam Strungăreață"

Publicat:

Lacrimi, multa emoție și amintiri frumoase au umplut platoul "Agenției Vip" in seara aceasta.  , și , oameni dragi , care au cunoscut-o și au apreciat-o au omagiat-o prin cuvinte frumoase și au incercat sa iși ia "ramas bun".

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moment emoționant in timpul meciului de retragere al Generației de Aur. Omagiu adus lui Daniel Prodan. Fiul regretatului internațional a izbucnit in lacrimi / FOTO

22:30, 25.05.2024 - Un moment extrem de emoționant a avut loc in aceasta seara pe Național Arena, in timpul meciului de retragere al Generației de Aur. Daniel Prodan, fostul mare internațional, care a decedat la varsta de 44 de ani, a fost omagiat.

ULTIM OMAGIU O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer

14:06, 07.05.2024 - Dumnezeu sa te așeze intr-un loc special, de unde sa ne veghezi pe noi, cei care te-am iubit și prețuit. The post ULTIM OMAGIU O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer first appeared on Informatia Zilei .

ULTIM OMAGIU Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu

23:06, 02.05.2024 - Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu The post ULTIM OMAGIU Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu first appeared on Informatia Zilei .

UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace!

22:45, 02.05.2024 - Suntem alaturi de bunul nostru prieten, Catalin la desparțirea de tatal drag, ARON LUNGU The post UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace! first appeared on Informatia Zilei .

Maneliștii ar putea fi obligați sa susțina un examen ca sa dovedeasca studiile din domeniul muzicii. Fara diploma nu ar mai avea voie sa apara la TV și evenimente

16:40, 31.03.2024 - Un cunoscut interpret de muzica populara declara razboi maneliștilor! Gheorghe Turda cere impunerea de atestate pentru artiști și spune ca mulți dintre cantareții in voga nu au ce cauta pe scena. Acesta este de parere ca unora le lipsește talentul, iar altora... diploma. Gheorghe Turda a dezvaluit in…

Star Matinal. Dima Trofim, declarații pentru cele cele mai frumoase femei din viața lui. A avut lacrimi in ochi cand a facut urarile / VIDEO

21:00, 08.03.2024 - In cadrul emisiei de astazi, 8 martie 2024, de la Star Matinal, Dima Trofim a avut parte de un moment extrem de emoționant. Cunoscutul prezentator TV a facut declarații pentru cele cele mai frumoase femei din viața lui. In același timp, cantarețul a avut lacrimi in ochi cand a facut urarile.

Elevii si colegii Ruxandrei Dumitrescu, ultim omagiu in sala de sport: "A fost mai mult decat un model... A fost ca o mama"

08:15, 05.03.2024 - Ruxandra Dumitrescu, fosta voleibalista internationala, mutipla campioana a Romaniei si Greciei, a murit la doar 46 de ani, in urma unui stop cardio respirator. Vestea a picat ca un traznet pentru elevii si colegii ei, care sunt acum in stare de soc.

Cand va fi inmormantat Dinu Sararu. Anunț important pentru romanii care vor sa ii aduca un ultim omagiu regretatului scriitor

21:45, 03.03.2024 - Lumea scriitorilor este in doliu, de cand Dinu Sararu s-a stins din viața. Celebrul dramaturg va fi inrmomantat zilele urmatoare, iar data ceremoniei a fost anunțata. Iata tot ce trebuie sa știe cei care vor sa iși ia ramas bun de la el. Unde ii pot aduce un ultim omagiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?