Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata ucraineană declară că a doborât un bombardier strategic rusesc Tu-22M3, capabil să transporte arme nucleare

Publicat:

Armata ucraineana a declarat ca a doborat un bombardier strategic rusesc Tu-22M3 in urma unui atac al Rusiei cu rachete si drone asupra oraselor ucrainene la primele ore ale zilei de vineri, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un atac rusesc cu rachete a ucis patru persoane in districtul Odesa. Printre morți, o fetița de zece ani

10:11, 11.04.2024 - Un atac al Rusiei cu rachete la primele ore ale serii de miercuri a ucis patru persoane, intre care o fetita de zece ani, si a ranit altele sapte in districtul Odesa din sudul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Șeful spionajului rus spune ca Franța pregatește un contingent militar care va fi trimis in Ucraina. „Va deveni o ținta prioritara”

20:40, 19.03.2024 - Serghei Narișkin, directorul Serviciului rus de Informații Externe, a declarat, marți, ca Rusia deține informații potrivit carora Franța pregatește deja un contingent de 2.000 de militari care va fi trimis in Ucraina, relateaza agenția rusa de presa Interfax.„Conform informațiilor primite de Serviciul…

Vladimir Putin avertizeaza Occidentul ca Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear, dar spune ca „nu se grabeste spre el”

09:05, 13.03.2024 - Rusia este pregatita din punct de vedere tehnic pentru un razboi nuclear, iar daca SUA ar trimite trupe in Ucraina, acest lucru ar fi considerat o escaladare semnificativa a razboiului, a declarat președintele rus Vladimir Putin pentru televiziunea Rossiya-1 și agenția de știri RIA, relateaza Reuters,…

UE vrea ca profiturile obținute din activele inghețate ale Rusiei sa fie folosite pentru a ajuta armata ucraineana

16:36, 28.02.2024 - Uniunea Europeana ar trebui sa ia in considerare utilizarea profiturilor obtinute din activele rusesti inghetate pentru a cumpara provizii militare pentru Ucraina, a declarat miercuri presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, relateaza Reuters.

Putin: 95% din fortele nucleare ale Rusiei au fost modernizate

12:55, 23.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca 95% din fortele nucleare strategice ale tarii sale au fost modernizate si ca fortele aeriene tocmai au primit in dotare patru bombardiere supersonice cu capacitate nucleara, transmite Reuters.

Armata ucraineana s-a retras din Avdiivka. Este cea mai mare victorie simbolica a Rusiei dupa esecul contraofensivei Kievului

08:40, 17.02.2024 - Armata ucraineana s-a retras din orasul Avdiivka, oras din est in care situatia s-a deteriorat considerabil in ultimele zile, a anuntat generalul ucrainean Oleksandr Tarnavski, comandantul trupelor din zona, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Centrala electrica ucraineana din Dnipro, avariata de un atac al Rusiei

10:50, 13.02.2024 - Rusia a atacat marți cu rachete și drone orașul Dnipro din centrul Ucrainei, avariind o centrala electrica și intrerupand alimentarea cu apa a unor locuitori, au declarat oficiali ucraineni și mass-media, potrivit Reuters.

Tensiuni in armata ucraineana - Posibila demitere a lui Zalujnii pune pe ganduri trupele

23:40, 05.02.2024 - In timp ce presedintele Ucrainei pare pregatit sa il demita pe seful fortelor sale armate, unii soldati care lupta impotriva Rusiei pe frontul de est sunt sceptici, dar spun ca depinde mult si de persoana cu care ar putea fi inlocuit, relateaza Reuters, potrivit news.ro.Intr-un interviu publicat…


Ce parere ai despre aceasta stire?