Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arestat pentru că a dansat Macarena! Un puști s-a trezit luat pe sus de autorități, pentru "un comportament public nepotrivit” (VIDEO)

Publicat:

Un adolescent care a fost filmat, la jumatatea lunii august, in timp ce dansa ”Macarena” pe o strada din orasul saudit Djedda a fost retinut de politie pentru ”comportament public nepotrivit”, scrie .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polonez arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei. Complot de asasinare a președintelui Zelenski, dejucat

10:06, 19.04.2024 - Un cetațean al Poloniei a fost arestat, fiind acuzat ca ar fi participat la un complot al serviciilor secrete rusești de asasinare a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit procurorilor din Varșovia și Kiev, relateaza The Guardian.

Doi soți din Marea Britanie s-au trezit divorțați din greșeala, pentru ca un avocat le-a incurcat dosarul

18:30, 15.04.2024 - Un cuplu din Marea Britanie a divorțat din greșeala, dupa ce angajații unei firme de avocatura au dat un click greșit pe computer. Instanața a decis acum ca decizia de divorț nu poate fi anulata, relateaza The Guardian.

Red Bull a suspendat-o pe angajata care l-a acuzat pe Christian Horner de comportament nepotrivit

18:45, 07.03.2024 - Angajata care l-a acuzat de comportament nepotrivit pe directorul general al Red Bull, Christian Horner, a fost suspendata, informeaza, joi, The Times. Motivul suspendarii este legat de concluziile anchetei interne efectuate de echipa austriaca de F1, care l-a exonerat pe director saptamana trecuta,…

Batran declarat pericol public, arestat pentru ruperea de sigilii și distrugere prin incendiere

19:20, 05.03.2024 - Pentru comiterea a doua fapte penale, dintre care una putea avea consecinte foarte grave avand in vedere locul si modul in care a fost comisa, un batran din Piatra Neamt si-a pierdut libertatea.

Culcatul la ora 21.00, secretul fericirii? Concluziile surprinzatoare rezultate dintr-un experiment

03:00, 24.02.2024 - Este culcatul in fiecare seara la ora 21.00 un secret pentru fericirea și buna noastra dispoziție? Un experiment intreprins de un jurnalist din Marea Britanie ne ofera raspunsurile. Este culcatul la ora 21.00 secretul fericirii? Rezultatele surpriza ale unui experiment Medicii avertizeaza ca somnul…

Viceprimarul Tabara, dupa ce directorul Piete SA si-a cumparat masina noua: „Din intamplare, a ajuns pe un loc total nepotrivit și acum se dezmiarda pe banul public”

16:30, 20.02.2024 - Dupa ce directorului de la Piete SA, Mirel Pop, i-a ars masina de serviciu in luna decembrie a anului trecut, regia care apartine de PMT, a solicitat si i-a fost acceptata solicitarea prin SICAP pentru achizitionarea unui autovehicul nou in valoare de aproape 20.000 de euro. Viceprimarul Cosmin Tabara…

Viceprimarul Tabara, dupa ce directorul si-a cumparat masina noua: „Din intamplare, a ajuns pe un loc total nepotrivit și acum se dezmiarda pe banul public”

16:25, 20.02.2024 - Dupa ce directorului de la Piete SA, Mirel Pop, i-a ars masina de serviciu in luna decembrie a anului trecut, regia care apartine de PMT, a solicitat si i-a fost acceptata solicitarea prin SICAP pentru achizitionarea unui autovehicul nou in valoare de aproape 20.000 de euro. Viceprimarul Cosmin Tabara…


Ce parere ai despre aceasta stire?