Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aproape o tonă de carne de la baza angro care a vândut pui restaurantului Golden Nica, SECHESTRATĂ

Publicat:

Agentia pentru a pus sechestru pe 800 kg de carne de pui ce apartin unei baze angro. Este vorba despre depozitul de unde a fost procurata carne pentru restaurantul "", din capitala, unde zeci de persoane au fost intoxicate, iar una ulterior a decedat.

Specialistii au luat probe si urmeaza sa efectueze analizele necesare, pentru a stabili daca carnea de pui este infectata. Sechestrul a fost pus pentru ca produsele sa nu fi comercializate atat timp cat vor fi efectuate analizele. Deocamdata, nu se stie daca carnea este infectata sau nu, iar rezultatele…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cat de sanatoasa este carnea viitorului, realizata cu ajutorul unei imprimante 3D. Gustul este apropiat de cea naturala

17:45, 20.05.2024 - In ultimii ani, s-a tot vorbit de carnea viitorului, realizata cu ajutorul unei imprimante 3D. Nu doar ca textura seamana izbitor, ci și la gust. Specialiștii spun ca, deși este posibil ca in ani sa devina tot mai populara, nu inseamna neaparat ca este și sanatoasa.

Alerta alimentara! Lapte cu soda caustica și apa oxigenata, vandut in magazine

17:36, 29.04.2024 - Specialiștii au gasit lapte falsificat, cu un procent mai mic de grasime fața de cel de pe eticheta, procent de cloruri mai mare fața de cel declarat, dar și neconcordanțe privind specia de la care provine laptele.Inspectorii de la Autoritatea Naționala pentru Siguranța Alimentelor au dat peste 100…

Alerta ANSA: Nu ignora aceste sfaturi atunci cind cumperi pește

16:35, 24.04.2024 - Ținind cont ca ne aflam in postul mare, in aceasta perioada, peștele este la mare cautare. In acest context, Agenția Naționala pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) reamintește consumatorilor ca peștele și derivatele acestuia sint alimente extrem de perisabile, nefiind depozitate in condiții riguroase…

Carnea de pui din Romania: o singura proba neconforma (cu reziduuri de antibiotice) din peste 2.500 de probe analizate, in cadrul Programului european de control

16:50, 15.04.2024 - Autoritațile romanești au prelevat, in 2022, un numar total de 2.721 de probe din sectorul avicol, a carui producție a insumat 522.205 tone de carne de pasare.  Rezulta 1,04 probe la fiecare 200 de tone carne de pui, producție romaneasca. Datele analizate de autoritațile naționale, din fiecare stat…

Primele capșune romanești sunt mai scumpe decat carnea de porc

19:11, 08.04.2024 - Au aparut primele capșune romanești pe piața, cu aproape o luna mai devreme decat eram obișnuiți, pe fondul temperaturilor ridicate din aceasta perioada. Producția este de solar, iar prețul la producator este in jur de 30 lei/kg, ca doar vorbim de trufandale. Pe tarabe, insa, este și mai mare chiar,…

Inca un atentator de la Crocus face apel impotriva arestului preventiv

13:30, 03.04.2024 - Un alt membru al familiei Islomov a facut recurs impotriva hotararii de arest preventiv in dosarul privind atentatul de la Crocus City Hall. Deocamdata, nu a fost stabilita data exacta pentru audierea sa in recurs. Un al treilea membru al familiei Islomov, Dilovar Islomov, a facut recurs impotriva…

Numarul cazurilor de rujeola crește continuu! Inca doua decese!

11:11, 27.03.2024 - Numarul persoanelor care se imbolnavesc de rujeola se mentine la un nivel foarte ridicat. Potrivit specialiștilor, saptamana trecuta au fost diagnosticate 850 de cazuri noi și au fost inregistrate inca doua decese. Institutul National de Sanatate Publica precizeaza ca victimele aveau 26 si 59 de ani…

Restricții alimentare, dar și meniu echilibrat in perioada postului: ce recomanda specialiștii

10:15, 26.03.2024 - Din punct de vedere nutrițional, Postul Mare poate fi definit ca o perioada de restricții alimentare și comportamentale asumate benevol. Or, acest fapt necesita o buna informare, menționeaza Agenția Naționala pentru Sanatate Publica (ANSP). Specialiștii ANSP au trecut in revista citeva greșeli alimentare…


Ce parere ai despre aceasta stire?