Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunțul făcut de Chirtoacă în legătură cu căsnicia sa

Publicat:

Anunțul facut de Chirtoaca in legatura cu casnicia saFoto: acasatv.mdPrimarul municipiului Chișinau, , a divorțat oficial de jurnalista Anișoara Loghin și este din nou burlac.


„Noi deja am divorțat și prin aceasta subiectul este epuizat și, va rog, nimeni sa nu mai revina la el”, a declarat el pentru presa, solicitand sa nu mai fie intrebat despre viața sa personala.

Chirtoaca și Loghin s-au casatorit la 20 mai curent, fiind intr-o relație de aproape un an.
 


SURSA: NOI.MD

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

' O nenorocire din punct de vedere juridic' Deputații fugarului Ilan Șor și-au creat grup parlamentar la Chișinau

15:05, 16.05.2024 - Deputații fugarului Ilan Șor și socialiștii au creat grup parlamentar, compus din 9 persoane la Chișinau. Anunțul a fost facut in cadrul ședinței plenare a Legislativului, conform stiripesurse.md.

Aurelian Temișan, despre casnicia cu Monica Davidescu. Ce nu a mai spus niciodata despre soția lui: “Nu are legatura cu cea de acasa” VIDEO EXCLUSIV

18:35, 30.04.2024 - Monica Davidescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastra. Aurelian Temișan are o cariera de invidiat. Este cantareț și actor, dar a fost implicat și in numeroase proiecte de televiziune de succes. Cei doi artiști au o relație de 29 de ani și sunt casatoriți de 15, iar impreuna au…

10 școli din Chișinau nu vor primi elevi in clasa 1, in noul an de studii: Care sunt motivele

18:15, 25.03.2024 - „In anul de studii 2024 -2025, zece instituții de invațamant din Chișinau, dintre care 8 publice și doua private, nu vor organiza inscrierea copiilor in clasa 1”. Anunțul a fost facut de Andrei Pavaloi, șeful adjunct al Direcției Educație a municipiului Chișinau, in cadrul ședinței de astazi a Primariei.

Diplomat rus, expulzat din Moldova din cauza secțiilor de votare deschise in Transnistria

12:05, 19.03.2024 - Republica Moldova a expulzat un diplomat rus in urma deschiderii secțiilor de votare pentru alegerile prezidențiale din Rusia in regiunea separatista Transnistria, potrivit Mediafax. Anunțul privind expulzarea diplomatului rus a fost facut marți de catre Ministerul de Externe de la Chișinau, dupa…

Anunțul facut de Claudia Iosif despre impacarea cu Dorian Popa: „Avem o legatura pe care nimeni și nimic nu o poate rupe”

10:25, 03.03.2024 - Claudia Iosif face primele declarații despre o posibila impacare cu Dorian Popa. Timp de 11 ani a avut o relație cu cantarețul, au fost fericiți pana in noiembrie 2023, cand ea a anunțat oficial separarea. Mulți fani ii vedeau pe Claudia Iosif și pe Dorian Popa casatoriți. Dupa 11 ani de relație, cei…

Ministerul Culturii, despre restaurarea cladirilor Herța și Kligman 

13:05, 02.03.2024 - Muzeul Național de Arta, impreuna cu angajații Ministerului Culturii, precum și cu membrii Consiliului pentru monumente, in cel mai scurt timp vor aproba specificațiile tehnice privind proiectarea restaurarii cladirilor Herța și Kligman din Chișinau. Anunțul a fost facut de Ministerul Culturii, ca raspuns…

(video) Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:51, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt „asuprite de Chișinau”.

Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:46, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt asuprite de Chișinau.


Ce parere ai despre aceasta stire?