Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Annette Charles a fost răpusă de cancer la 63 de ani

Publicat:

Actrita americana , cunoscuta pentru rolul lui CharleneDiGregorio din musicalul “Grease” a murit la varsta de 63 de ani, miercuri, in propria casa din , informeaza BBC.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elvețianca Fanny Cholet, singura femeie-pilot de testare pe F-35, cel mai avansat avion de lupta american: „Nu are nicio legatura cu Top Gun”

15:40, 05.06.2024 - Fanny „Shotty” Cholet, 22 de ani a fost deja prima femeie elvețiana pilot de avion de lupta. Acum, ea este singura femeie-pilot de testare pentru US Air Force. Intr-un interviu pentru Blick, ea a vorbit despre experiența ei in cockpit-ul celui mai performant avion de lupta american.Capitan in Forțele…

Tensiunea ia amploare in SUA! Demonstranții pro-palestinieni și pro-israelieni s-au luat la bataie intr-o universitate

19:35, 29.04.2024 - Demonstranții pro-palestinieni și pro-israelieni s-au luat la bataie la Universitatea din Los Angeles UCLA. In paralel, se inmulțesc protestele care au legatura cu criza din Gaza, din universitațile americane.

(VIDEO) O.J. Simpson a murit la 76 de ani de cancer

07:41, 12.04.2024 - O.J. Simpson, jucator de fotbal și actor legendar, acuzat ca și-a ucis fosta soție, a murit la 76 de ani, potrivit Ap News. O.J. Simpson a fost achitat de acuzațiile ca și-a ucis fosta soție și pe prietenul ei intr-un proces care a hipnotizat publicul. Procesul a scos la iveala diviziuni in materie…

Premiera mondiala la Paris. Care va fi prima disciplina olimpica in care campionii sunt premiați și cu bani

15:20, 10.04.2024 - World Athletics, Federația Mondiala de Atletism, a anunțat azi ca, incepand cu Jocurile Olimpice de la Paris, medaliații cu aur de la fiecare dintre cele 48 de probe vor lua cate 50.000 $ (47.000 de euro). Peste patru ani insa, la JO de la Los Angeles, și ocupanții celorlalte doua locuri de pe podium…

Raiduri ale agenților federali din SUA la proprietațile lui Sean „Diddy” Combs. Acuzațiile care il vizeaza pe rapper

09:50, 26.03.2024 - Agenti ai Departamentului pentru Securitate Interna al SUA au deschis o ancheta care il vizeaza pe starul hip-hop Sean „Diddy” Combs si au perchezitionat proprietatile acestuia din Los Angeles si din zona Miami, au anuntat luni oficiali ai agentiei, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer

20:45, 22.03.2024 - Kate Middleton, prințesa de Wales, soția moștenitorului coroanei britanice, a anunțat ca a inceput tratamentul inițial dupa un diagnostic de cancer, boala pe care a descoperit-o in testele de dupa intervenția chirugicala din ianuarie, relateaza BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?