Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANM anunță schimbări radicale în această iarnă! Se vor înregistra temperaturi nemaiîntâlnite în ultimii ani

Publicat:

Meteorologii au transmis noi informații cu privire la starea vremii. Se pare ca se vor inregistra temperaturi atipice pentru aceasta perioada, iar iarna nu mai vrea deloc sa-și intre in drepturi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meteorologii anunta temperaturi normale sau peste cele obisnuite, in urmatoarele 4 saptamani

10:45, 10.05.2024 - Meteorologii anunta temperaturi normale sau peste cele obisnuite, in urmatoarele 4 saptamani. Meteorologii anunta temperaturi normale sau peste cele obisnuite, in urmatoarele 4 saptamani. Regimul pluviometric se va situa in general in jurul celui normal, in cea mai mare parte a tarii.

Schimbari neașteptate ale vremii! Meteorologii anunța temperaturi de aprope 30 de grade dupa 15 mai

12:25, 06.05.2024 - Dupa o racire semnificativa a vremii, meteorologii prognozeaza chiar 28 de grade Celsius dupa data de 15 mai. Va ploua mult in zilele de 9 și 10 mai, conform prognozei meteo pentru urmatoarele doua saptamani.

Meteorologii anunța temperaturi istorice in luna mai: Vreme extrema in Capitala (Accuweather)

09:55, 02.05.2024 - Vremea in ultima perioada este destul de schimbatoare. In primele doua luni ale primaverii, am avut parte de condiții insorite și temperaturi ridicate, apropiate de cele din zilele de vara. Cu toate acestea, ultima luna a acestui anotimp pare sa aduca o prognoza meteo neobișnuita, in contradicție cu…

Nou val de praf saharian peste Romania. Meteorologii anunta vreme calda cu temperaturi record in mai multe regiuni ale tarii

11:30, 06.04.2024 - Un nou val de aer fierbinte va acoperi tara și azi. Meterologii se asteapta la noi recorduri de temperatura. Soarele va incinge atmosfera peste asteptari. Va fi o zi total atipica, in comparatie cu cea de anul trecut, cand in Romania a fost cod rosu de viscol si ninsori. 

Meteorologii ANM anunța o schimbare radicala a vremii: vom avea parte de un șoc termic

20:16, 28.03.2024 - In ultimele doua saptamani am avut parte de ploi sau chiar ninsori, dar și temperaturi scazute. Directorul executiv al ANM, Florinela Georgescu, anunța insa o schimbare radicala a vremii, cu temperaturi care vor ajunge pana la 30 de grade, o variație de temperatura care ar putea provoca un șoc termic.…

Zi innorata in Moldova: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:40, 07.03.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de cer acoperit. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

ANM a emis prognoza meteo pentru luna martie. Ce temperaturi se vor inregistra in aceasta primavara

11:51, 01.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania pana pe data de 1 aprilie 2024, dar și ce temperaturi se vor inregistra in aceasta primavara!

TEMPERATURI NEOBIȘNUITE Ce anunța meteorologii pentru martie

11:15, 29.02.2024 - Prognoza indica și posibilitatea de ploi slabe in diverse regiuni ale țarii, inclusiv in estul și sud-estul țarii, precum și precipitații mixte in Carpații Meridionali, la altitudini mari. The post TEMPERATURI NEOBIȘNUITE Ce anunța meteorologii pentru martie first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?