Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angajații Fermei Dacilor au povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea tragediei. Ce le-au spus anchetatorilor

Publicat:

Angajații Fermei Dacilor au povestit ce s-a intamplat, de fapt, in noaptea tragediei. In urma incendiului care a cuprins cladirea, opt persoane și-au pierdut viața. Iata ce le-au spus angajații anchetatorilor!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) „Fiica mi-a fost ucisa. Am ramas cu 3 nepoți”: Mama tinerei gasita strangulata intr-o debara dezvaluie detalii șocante din noaptea tragediei

13:25, 26.04.2024 - Mama tinerei de 29 de ani, care a fost gasita strangulata intr-o debara, in toamna anului 2021, in localitatea Chirileni, din raionul Singerei, face dezvaluiri șocante despre noaptea in care s-a produs tragedia. „Nepoțica a auzit in sarai zdupait, galagie, iar cand s-a dus sa vada ce se aude, a venit…

Ce spune Mihai Pascu, despre fiul sau care, drogat fiind, a ucis doi tineri in 2 Mai. Barbatul susține ca tanarul nu consumase substanțe interzise in noaptea tragediei: „Vlad nu este...”

11:56, 09.04.2024 - Mihai Pascu, tatal tanarului care, drogat fiind, a urcat la volan și a ucis doi tineri, in 2 Mai, a acordat un interviu controversar despre fiul sau. Mihai Pascu susține ca Vlad Pascu nu consumase substanțe interzise in noaptea tragediei.

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, noaptea trecuta. Ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților: „Din pacate…”

15:55, 03.03.2024 - Anca Serea a trecut printr-o situație dificila, noaptea trecuta. Cunoscuta prezentatoare TV a ajuns cu copiii de urgența la spital. Iata ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților!

Declarațiile șocante ale tanarului din Drobeta Turnu Severin care și-a ucis mama. Barbatul le-a spus anchetatorilor ca nu regreta nimic: "Mama mea a innebunit..."

17:40, 02.03.2024 - Noaptea trecuta, o femeie a fost ucisa cu sange rece chiar de cel caruia i-a dat viața. In jurul orei 2:00, un tanar și-a omorat mama. Dus la audieri, agresorul le-ar fi marturisit oamenilor legii ca nu regreta nimic din ceea ce a facut.

Ce se intampla daca adormi cu televizorul deschis noaptea, de fapt. Specialiștii au dat raspunsul

13:20, 28.02.2024 - Cu siguranța vi s-a intamplat sa adormiți cu televizorul deschis, iar acest electronic a mers toata noaptea. Adulții au nevoie de minim 8 ore de somn, pentru a fi cat mai productivi a doua zi. Daca aveți obiceiul seara de seara de a dormi cu tv-ul aprins, specialiștii explica ce se intampla in acest…

Paziți-va mașinile! | S-a intamplat noaptea trecuta, in Buzau

13:40, 02.02.2024 - De cateva seri, un individ ia la rand mașinile din cartierul buzoian 23 August, forțandu-le portierele in incercarea de a le deschide. Barbatul apare in numeroase filmari surprinse de camerele de supraveghere. Zilele trecute, individul a fost surprins incercand sa deschisa ușile a doua autoturisme de…

Cornel Dinicu, scos din arest și dus la Ferma Dacilor. Va fi facuta reconstituirea tragediei din noaptea in care 8 persoane și-au pierdut viața

10:45, 30.01.2024 - Astazi, Cornel Dinicu ar urma sa fie scos din spatele gratiilor și dus la Ferma Dacilor. Va fi facuta reconstituirea tragediei din noaptea in care 8 persoane și-au pierdut viața in incendiul devastator. Experții angajați de patronul pensiunii vor participa și ei la reconstituire.


Ce parere ai despre aceasta stire?