Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrei Gîrjob de la „iUmor”: „Cea mai puternică reacție a fost când am reușit să fac oameni să plângă”

Publicat:

Prezent pentru a doua oara pe scena ”iUmor”, a primit voturile necesare pentru a ajunge in finala, dar a aflat și ca se situeaza pe primul loc in topul celor mai draguți concurenți ”iUmor” facut de Delia.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția lui Catalin Bordea cand a vazut-o pe Andreea Vinatoru la „iUmor”: „Nu o mai intrerupeți, ca se dezbraca!”

13:36, 17.05.2024 - Andreea Vinatoru revine pe scena „iUmor” cu un moment de stand-up comedy combinat cu balet, iar Catalin Bordea are o reacție neașteptata cand o vede in platou. Nici Cheloo nu a ezitat sa comenteze momentul concurentei.Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Catalin Bordea aleg, duminica aceasta, de la 20:00,…

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

'Nu mai am cuvinte! Suntem niște oameni terminați' - Tatal tanarului ucis de Vlad Pascu, reacție la decizia CSM in cazul judecatoarei din dosar

08:35, 25.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu, in accidentul de la 2 Mai, a reacționat la decizia CSM de respingere a propunerii de suspendare a judecatoarei din dosar. Judecatoarea Ancuța Popoviciu ramane in funcție, dupa episodul in care a intrebat daca Sebi este prezent in sala de judecata.

Primaria Sectorului 4 construiește o noua unitate medicala | Ionut Stroe: "Avem oameni pregatiți, care știu sa atraga banii europeni"

15:00, 11.04.2024 - Prezent la inaugurarea lucrarilor construcției noului spital finanțat din fonduri europene, la Spitalul "Marius Nasta" din Sectorul 4, Președintele PNL Sector 4, deputatul Ionuț Stroe a vorbit despre cat de importate sunt fondurile obține prin PNRR, bani

25 de morți la Istanbul, dupa o explozie puternica la un club de noapte. 3 oameni sunt in stare grava

17:20, 02.04.2024 - ACTUALIZARE Administrația din Istanbul a anunțat marți ca 25 de persoane au fost ucise in incendiul care a izbucnit intr-un club de noapte aflat sub o cladire cu 16 etaje din Beșiktaș, alte trei victime fiind grav ranite, transmite Daily Sabah. La fața locului au fost trimise echipe de pompieri, medici…

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Paul Szabo revine la iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20:00. Delia: „Ești o comoara!”

11:25, 15.03.2024 - Duminica, de la 20:00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Edi Radoiu s-a calificat in finala sezonului 16 iUmor

10:15, 27.02.2024 - Cel de-al doilea episod din iUmor - Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.


Ce parere ai despre aceasta stire?