Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Marin şi iubitul turc, surprinşi în ipostaze tandre la casa ei de vacanţă FOTO

Publicat:

Imaginile cu Andreea si iubitul ei sunt desprinse parca dintr-un film de dragoste. Cei doi au stat minute bune pe terasa si s-au bucurat de peisaje. Andreea si-a imbratisat iubitul si i-a furat un sarut, scrie click.ro. Dupa clipele de tandrete, indragostitii au iesit in gradina unde au facut impreuna exercitii yoga.

Alaturi de cei doi indragostiti s-a aflat si Violeta, fetita pe care Andreea o are cu Stefan Banica jr. Iubitul vedetei s-a jucat ore in sir cu micuta, semn ca cei doi s-au apropiat foarte mult. In anii trecuti, Andreea venea des cu copiii la vila de la Telega, impreuna…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Momentul special trait de Ștefan Banica jr. alaturi de Alexandru, baiatul lui cel mic: „Il țineam in brațe așa, ii miroseam parul”

16:56, 29.04.2024 - Ștefan Banica jr. a vorbit public despre momentele emoționante pe care le traiește alaturi de Alexandru, baiețelul lui și al Laviniei Pirva. Pe 16 mai baiețelul va implini șase ani. In varsta de 56 de ani, Ștefan Banica jr. are o cariera de succes in muzica și actorie, dar se lauda și cu viața personala,…

Ce a avertizat-o Radu Ștefan Banica pe Violeta, dupa ce tanara s-a afișat cu iubitul pe internet: „I-am zis sa aiba grija”

16:45, 10.04.2024 - Radu Ștefan Banica iși ia foarte in serios rolul de frate mai mare și i-a oferit Violetei cateva sfaturi prețioase. Iata ce a avertizat-o pe fiica Andreei Marin, dupa ce adolescenta s-a afișat cu iubitul pe Instagram!

Vacanța de vedeta. Care este destinația preferata de Andreea Marin. Ce semnificație are experiența de pe Muntele Kilimanjaro pentru vedeta: „Nu mi-a fost la indemana”

18:56, 23.03.2024 - Andreea Marin spune ca adora sa calatoreasca și s-a indragostit de Africa, mai ales dupa experiența de pe Muntele Kilimanjaro. Pe langa ca și-a dorit sa aiba parte de ceva diferit, vedeta a mai declarat ca a acceptat aceasta provocare intr-o perioada mai dificila din viața ei.

Violeta Banica, primele imagini alaturi de iubit. Ce spunea Andreea Marin despre relația fiicei sale: „Așa cum gandește probabil orice parinte conștient”

12:15, 15.03.2024 - Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Banica, traiește primii fiori ai dragostei și a dezvaluit ca este implicata intr-o relație. Fost prezentatoare era pregatita pentru momentul in care fata ei ii va spune ca are iubit.In varsta de 16 ani, Violeta Banica traiește o poveste de iubire adolescentina…

Dupa ce reguli stricte iși crește Andreea Marin fiica. De ce nu se considera prietena ei: „Nu ne tragem de șireturi!” / VIDEO

15:56, 14.03.2024 - Andreea Marin a vorbit despre regulile stricte dupa care iși crește fiica. Vedeta a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Violeta, dar și despre cum o educa. Iata de ce nu se considera prietena ei!

Dragostea plutește in aer pentru Daniela Nane și iubitul ei. Ipostazele romantice in care au fost surprinși cei doi / PAPARAZZI

23:00, 29.02.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro reușesc intotdeauna sa le surprinda pe vedetele din Romania in cele mai inedite ipostaze. De data aceasta, Daniela Nane și iubitul sau, tenorul Octavian Ene, au fost vazuți in timp ce ieșeau de la un eveniment cu mare ștaif din Capitala.

Theo Rose și Anghel Damian, romantici in vacanța. Artista și iubitul ei au mers la Untold / FOTO

00:26, 16.02.2024 - Theo Rose și Anghel Damian formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc. Cei doi au mers in Dubai pentru a participa la festivalul Untold, alaturi de mai mulți artiști romani. Deși aceștia prefera sa fie cat mai discreți, de data aceasta și-au aratat iubirea in public.

Ioana Grama, prima vacanța din acest an. Destinația in care au plecat influencerița și iubitul misterios, dupa ce s-au impacat: „Locul meu de suflet” / FOTO

22:35, 13.02.2024 - Ioana Grama și-a facut bagajele și a plecat in vacanța cu iubitul ei, Gabriel. Vacanța aceasta este mai speciala pentru influencerița, asta pentru ca este prima pe 2024, dar și prima, dupa ce s-a impacat cu partenerul ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?