Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Marin se simte folosită de Tuncay Ozturk! Scrisoarea publică prin care lămureşte tot: "Nu îmi face plăcere, dar nu pot ocoli subiectul"

Publicat:

o face pe "Zana" sa foloseasca biciul. Dupa ce turcul a aparut la TV si a vorbit despre separarea de ea, direct din sediul firmei sale, vedeta ia atitudine. Fosta prezentatoare TV simte ca viitorul fost sot s-a folosit de imaginea ei si nu numai, motiv pentru care l-a dat in judecata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se simte Elena Matei de la Chefi la cuțite insarcinata cu primul copil. Va naște peste cinci saptamani: „De cateva zile...”

17:45, 06.05.2024 - Elena Matei traiește o perioada unica de cand a aflat ca este insarcinata pentru prima data. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite și iubitul ei vor deveni parinți de fetița, iar cei doi numara saptamanile pana cand va veni pe lume fiica lor.

(video) Victoria Furtuna: Avocatul Poporului a inițiat procesul de recunoaștere a mea in calitate de avertizor de integritate si acordarea protectiei

12:00, 05.04.2024 - Fosta procuroare, Victoria Furtuna, anunța ca Avocatul Poporului a inițiat procesul de recunoaștere a sa in calitate de avertizor de integritate și de acordare a protecției. „Scrisoarea de confirmare și inițiere a procesului de examinare mi-a fost adusa la cunoștința recent”, susține Furtuna.

Andreea Marin, superba intr-o rochie scurta, dupa ce a slabit 20 de kilograme: „Ești un exemplu ca se poate”

12:15, 29.03.2024 - Andreea Marin a fost protagonista unei ședințe foto, dupa ce a slabit nu mai puțin de 20 de kilograme in ultimele luni. Fosta prezentatoare TV și-a etalat silueta intr-o rochie scurta, care ii venea deasupra genunchilor.

Taxa pe soare va fi abrogata

14:46, 25.03.2024 - Ministerul Energiei pregatește abrogarea „taxei pe soare” pentru prosumatori printr-o ordonanța de urgența, a declarat ministrul Sebastian Burduja luni. Aceasta mișcare vine in urma clarificarii din partea Comisiei Europene, care a subliniat ca fiecare stat poate decide asupra aplicarii acestei taxe.…

Ce sfat i-a dat Andeea Marin fiicei sale, de cand a devenit persoana publica! Violeta Banica, declarații exclusive / VIDEO

23:35, 23.03.2024 - Ce sfat prețios i-a dat Andreea Marin fiicei sale. Tanara, care se ocupa de voluntariat, a incept sa iși crioasca o cariera publica, iar celebra sa mama o susține. Violeta Banica face declarații exclusive.

Violeta, fiica Andreei Marin, prima relație publica. Cine este iubitul ei!

10:50, 20.03.2024 - Violeta, fiica Andreei Marin, prima relație publica. Cine este iubitul ei! Andreea Marin este o mama implinita! Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Banica, are 16 ani. Nu mai este un copil, ci s-a transformat intr-o domnișoara extrem de frumoasa.   Vezi aceasta postare pe Instagram   O postare distribuita…

Scapa Halep de eticheta de dopata? Raspunsul comentatorului Cristian Mindru lamurește subiectul EXCLUSIV

08:05, 08.03.2024 - Cristian Mindru, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de sport din Romania, specialist in tenis, a vorbit pentru „Weekend Adevarul“ despre cazul de dopaj, plus perspectivele Simonei in circuitul WTA, dominat de jucatoare foarte tinere.


Ce parere ai despre aceasta stire?