Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Marin, poza cu burta de gravida la vedere: “Fericirea mea”

Publicat:

este o mama foarte mandra! Violeta, fiica ei, este cea care ii aduce zambetul pe buze in fiecare zi. Astazi, micuța implinește 11 anișori, așa ca mama ei i-a facut o urare emoționanta pe o rețea de socializare. a publicat o fotografie cu ea insarcinata, atunci cand a pozat pentru coperta unei reviste. Foarte fericita și mandra de burta de gravida, radia in perioada in care era insarcinata. “Fericirea mea are aripile ei. 11 ani azi!”, a scris . Imediat au aparut sute de urari pentru micuța Violeta, scrie spynwes.ro.

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini rare cu baiețelul lui Ștefan Banica jr. și al Laviniei Pirva. Alexandru a implinit 5 ani: „Nu știu cand a crescut”

09:36, 16.05.2024 - Baiețelul lui Ștefan Banica jr. și al Laviniei Pirva a implinit 5 ani pe 13 mai. Cu aceasta ocazie, Alexandru s-a bucurat de o petrecere surpriza cu tort, unde au fost invitați toți prietenii lui, printre care și fetițele Andreei Balan. In mai 2019, Ștefan Banica jr a devenit tata pentru a treia oara.…

Vladuța Lupau, portret induioșator de familie cu burtica de gravida la vedere. Cum arata acum interpreta: „Sunteți superbi!”

15:55, 10.05.2024 - Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu un portret induioșator de familie, chiar de Paște. Interpreta de muzica populara s-a lasat pozata cu burtica de gravida la vedere intr-o ipostaza emoționanta.

Momentul special trait de Ștefan Banica jr. alaturi de Alexandru, baiatul lui cel mic: „Il țineam in brațe așa, ii miroseam parul”

16:56, 29.04.2024 - Ștefan Banica jr. a vorbit public despre momentele emoționante pe care le traiește alaturi de Alexandru, baiețelul lui și al Laviniei Pirva. Pe 16 mai baiețelul va implini șase ani. In varsta de 56 de ani, Ștefan Banica jr. are o cariera de succes in muzica și actorie, dar se lauda și cu viața personala,…

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Andreea Marin a ajuns sa imprumute hainele fiicei sale. Cum arata vedeta, dupa ce a slabit 20 de kilograme

13:45, 10.04.2024 - Andreea Marin se mandrește cu faptul ca a reușit sa slabeasca 20 de kilograme și are o silueta de adolescenta. Mai mult, vedeta a marturisit ca a ajuns acum sa imprumute hainele fiicei sale, Violeta, in varsta de 16 ani, noteaza click.ro. Fosta indragita prezentatoare de la „Surprize, Surprize” a dezvaluit…

Cu poftele de gravida nu te pui! Ana Baniciu nu iși refuza nimic de cand a aflat ca va deveni mama. Cum arata artista insarcinata in aproape șase luni / PAPARAZZI

22:46, 18.03.2024 - A visat sa fie o mama tanara și au mai ramas doar cateva luni pana cand iși va strange copilul in brațe. Ana Baniciu se bucura din plin de cea mai frumoasa etapa din viața de familie. Vedeta este insarcinata in aproape șase luni și nu iși refuza nicio pofta.

Dupa ce reguli stricte iși crește Andreea Marin fiica. De ce nu se considera prietena ei: „Nu ne tragem de șireturi!” / VIDEO

15:56, 14.03.2024 - Andreea Marin a vorbit despre regulile stricte dupa care iși crește fiica. Vedeta a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Violeta, dar și despre cum o educa. Iata de ce nu se considera prietena ei!

Ana Baniciu s-a filmat cu burtica de gravida, la vedere. Cum arata aceasta in 5 luni de sarcina

17:20, 26.02.2024 - Ana Baniciu, una dintre cele mai iubite cantarețe din Romania, a atras din nou atenția fanilor și criticii cu o postare recenta pe contul sau de Instagram. Cat de mare a crescut burtica de gravida.


Ce parere ai despre aceasta stire?