Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Mantea, prima imagine cu iubitul pe care l-a ținut ascuns timp de cinci ani! Se sărută pasional pe plajă / FOTO

Publicat:

și-a surprins admiratorii cu o poza extrem de rara. Bruneta a facut publica o fotografie cu iubitul ei, cu care se spune ca are o relație de aproximativ cinci ani. Și ca sa fie surpriza și mai placuta, ipostaza in care cei doi au fost pozați este una extrem de romantica!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul bine ascuns al Simonei Halep

13:25, 04.05.2024 - Simona Halep iubeste din nou, dupa divorțul de Toni Iuruc. Cel putin asta lasa sa se inteleaga o postare a sa de Paste. La Insta Story, Halep a incarcat o imagine cu un buchet de flori primit, format din zeci de trandafiri albi. Simona Halep a postat la imagine și melodia de dragoste „Ma Cherie”. Si…

Test IQ! Doar cele mai inteligente persoane pot identifica iepurașul ascuns in imagine in doar 9 secunde / FOTO

12:30, 03.05.2024 - Redacția SpyNews.ro iți propune și astazi un test de iluzie optica. Tot ce trebuie sa faci este sa identifici iepurașul din imagine in doar 9 secunde. Potrivit statisticilor, doar cele mai inteligente persoane pot da un raspuns corect in timpul alocat.

Iluzie optica pentru cunoscatori. Care este cainele adevarat din imagine? Este ascuns printre plușuri

17:06, 25.03.2024 - Cea mai tare iluzie optica a momentului, special pentru cunoscatori. Este unul dintre cele mai complicate teste de inteligența, pe care doar oamenii cu un IQ mare il rezolva. Crezi ca tu poți vedea care este cainele adevarat din imagine? Se ascunde printre plușuri, este foarte bine mascat. Iluzia optica…

Incident șocant in București! O femeie a fost batuta crunt de iubitul ei. Barbatul a spart geamul mașinii in care ea s-a ascuns / FOTO

11:51, 13.03.2024 - Un incident șocant a revoltat pe toata lumea. O femeie din București a fost batuta crunt de iubitul ei. Barbatul și-a ieșit din minți și a spart geamul mașinii in care ea s-a ascuns. Incidnetul a ajuns și in atenția oamenilor legii, care au luat masuri in acest sens.

Fosta iubita a lui Adi Istrate spune daca Erika Isac i-a furat iubitul sau nu. Ce a ținut sa precizeze aceasta pe TikTok

12:00, 12.03.2024 - Fosta iubita a lui Adi Istrate a clarificat un lucru care a vehiculat in ultima perioada, mai precis, faptul ca fostul ei iubit s-a combinat cu Erika Isac in timp ce forma deja un cuplu cu ea. Ce a spus.

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Cine e barbatul care o face fericita pe blondina / FOTO

14:45, 25.02.2024 - Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Blondina este acum mai fericita ca niciodata și traiește o frumoasa poveste de dragoste cu cel pe care l-a afișat recent pe Internet. Iata cine este barbatul care o face sa se simta implinita din toate punctele de vedere!


Ce parere ai despre aceasta stire?