Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anca și Mihai au avut o nuntă de vis! Atmosfera a fost de-a dreptul incendiară, iar Edi Stancu și baletul au făcut super spectacol!

Publicat:

 Anca și Mihai, mirii acestei ediții &"Poftiți de va iubiti&", au avut parte de o petrecere de neuitat. Toata lumea a ramas uimita.

În sfârșit, dupa numeroase pregatiri, a venit și momentul mult așteptat de toți.

Mireasa spune ca iubitul ei arata atât de bine în costum, încât s-a îndragostit de el a doua oara. Petrecerea a început cu mult fast, iar dansul mirilor a fost mai mult decât frumos.

Totul e bine când se termina cu bine, iar invitații se pare ca s-au simțit excelent, caci atmosfera a fost incendiara. Edi…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Borussia Dortmund - PSG, duel tare in semifinala UCL, intr-o atmosfera incendiara: Parizenii nu au putut sa doboare „Zidul Galben”

08:45, 02.05.2024 - Borussia Dortmund s-a impus in fața celor de la PSG, scor 1-0, in manșa tur din semifinalele Champions League. Niclas Fullkrug a marcat singurul gol al partidei din Germania, iar Borussia Dortmund mai are doar un pas pana la finala Champions League: returul de la Paris, scrie digisport.ro .

Program Formula 1™, Marele Premiu al Chinei. Urmarește al cincilea weekend de spectacol de pe circuit, 19 – 21 aprilie

11:20, 15.04.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Anunț IMPORTANT pentru locuitorii județului, din partea ISU

19:40, 07.04.2024 - In cursul zilei de duminica, echipa pirotehnica din cadrul ISU Alba fost solicitata sa intervina pentru asanarea unui proiectil perforant trasor, de 30mm, cu focos, descoperit pe raza municipiului Sebeș. Va reamintim faptul ca, de la inceputul anului, pe teritoriul județului Alba, a fost necesara intervenția…

Redacția Vremea Noua a devenit cosmopolita. Editorialistul Gelu Irimiea și-a luat soție din Filipine!

19:15, 07.04.2024 - CASA DE PIATRA…Nunta mare in redacția Vremea Noua. Editorialistul Gelu Irimiea și-a repus pirostriile la 49 de ani cu speranța ca va fi și ultima data. Mireasa este de peste mari și țari, tocmai din Filipine. Inovația in materie de mariaje exotice, Gelu a deprins-o din experiența sa de zece ani cat…

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs FCSB intr-o atmosfera incendiara (Ora 20:00) – Echipele de start

19:01, 09.03.2024 - Rapid și FCSB se intalnesc sambata pe Arena Naționala in derbiul care va decide diferența de puncte cu care cele doua formații vor incepe play-off-ul. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Cat costa sa-i ai pe 3 Sud Est la nunta ori petrecerea ta! Este cel mai logeviv și de succes grup dance de la noi

15:21, 26.02.2024 - 3 Sud Est continua sa fie una dintre cele mai populare formații de muzica dance de la noi, la mai bine de 25 de ani de la debut. Perioada in care Laurențiu Duța, Viorel Sipoș și Mihai Budeanu au lansat succese pe  banda. Performanța unica, mai bine de 20 de melodii au atins primele locuri ale principalelor…

Știrile Antena Stars. Antonia și Alex Velea, nunta dupa 11 ani de relație! Cat de curand va avea loc marele eveniment: „Suntem in stadiul in care…” / VIDEO

15:55, 14.02.2024 - Antonia și Alex Velea au stabilit nunta, dupa 11 ani de relație! Au tot discutat despre cel mai important eveniment din viața lor, iar acum s-au decis și au inceput deja sa faca cautari pentru acest pas important din viața lor. Iata cat de curand va avea loc marele eveniment!


Ce parere ai despre aceasta stire?