Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anca Rusu: “Lucrurile măreţe în modă se nasc din acea împletire unică de simplitate, autenticitate şi un simţ estetic natural”

Publicat:

Ia din fotografii este cea mai frumoasa mostenire de la bunica Adriana. Are mai bine de 50 ani vechime si a fost cusuta de bunica in vremea in care era de varsta mea. E cusuta manual pe panza tesuta in casa, la razboi.

Ia este unul dintre obiectele vestimentare preferate si o port ori de cate ori am ocazia.

Ultima data am purtat una de a Romaniei, iar faptul ca a ajuns sursa de inspiratie pentru marii designeri nu e deloc de mirare.

Lucrurile marete in moda se nasc din acea impletire unica de simplitate, autenticitate si un simt estetic natural, iar…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. O bunica, apel disperat pentru nepotul ei. Lidia vrea sa ia copilul de la ginere. Nici macar mamei lui nu i se permite sa-l vada

19:20, 05.06.2024 - Lidia spune ca vrea sa iși creasca nepotul de care s-a ocupat de la o varsta frageda. Copilul este in grija tatalui vitreg, dupa ce mama lui a plecat in ianuarie. Femeia are inca un copil cu actualul partener și spune ca nu a putut sa ii vada pe cei doi de luni bune, din cauza tatalui.

De ce Feli nu se afișeaza alaturi de noul iubit. Cum i-a spus fiicei sale ca și-a refacut viața: „Nu conștientizeaza lumea de om mare”

15:41, 03.06.2024 - Feli traiește din nou o frumoasa poveste de dragoste dupa ce s-a desparțit de tatal fiicei sale. Artista nu vrea sa se afișeze inca alaturi de noul iubit, iar Nora Luna știe ca mama sa are un nou partener.In urma cu 2 ani, Feli Donose a luat decizia de a pune punct mariajului cu tatal fiicei sale. Dupa…

Ucraina va trimite pe front unitati formate exclusiv din detinuti. Peste 600 au fost deja eliberati

13:16, 28.05.2024 - Fortele armate ucrainene vor crea noi unitati formate exclusiv din fosti detinuti de drept comun eliberati dupa ce au semnat contracte pentru a se alatura fortelor armate pe front, a anuntat marti ministrul justitiei din Ucraina, Denis Maliuska, intr-o interventie televizata, informeaza Agerpres, care…

Alegeri in 'famiglie': Un roman candideaza la Consiliul Local impreuna cu bunica, mama și fratele lui

22:50, 15.05.2024 - Un locuitor al Sibiului afirma ca stapanește trei domenii profesionale - drept, inginerie și economie - și se inscrie in cursa pentru funcția de primar a orașului. Concomitent, el se implica și in alegerile pentru Consiliul Local, impreuna cu membrii familiei sale: fratele, mama și bunica.

Ziua Naționala a Transplantului 2024, sub semnul recunoștinței și increderii

20:35, 01.05.2024 - Pacienții transplantați și medicii care le-au oferit o noua viața au marcat a 19-a ediție a Zilei Naționale a Transplantului, iar prof. dr. Irinel Popescu și-a lansat, cu acest prilej, volumul „Amintiri din chirurgie”.   Peste 9.000 de pacienți din țara noastra așteapta un organ salvator, dar romanii…

Dubla tragedie in Saptamana Mare: O bunica a facut infarct cand a aflat ca nepoata de 4 ani a murit

15:35, 30.04.2024 - O fetita de patru ani si bunica acesteia, in varsta de 59 de ani, din localitatea Spantov, judetul Calarasi, au murit, in aceeasi zi, in spitale diferite. Fetitei i s-a facut rau acasa, primele simptome fiind ale unei toxiinfectii. In scurt timp, ea a intrat in stop cardiac iresuscitabil. Bunica, despre…

Caz halucinant in Galați! Cinci frați au fost batuți crunt și hraniți ani intregi cu mancare de pisici, de catre bunica lor: ”Arunca și cu cuțitul...”

22:15, 26.03.2024 - Caz halucinant in Galați! Cinci frați au trecut prin chinuri groaznice, din cauza bunicii lor. Au fost batuți crunt, iar ani de zile au fost hraniți cu mancare de pisici. Fratele mai mare ar fi sesizat autoritațile, insa nu ar fi fost salvați de nimeni. Copilul a facut declarații badureroase.

Concert cu ansamblul Sonatic, la Timișoara: „Lucrurile merg cumva natural, nu ne-am propus sa cantam intr-un anumit stil”

14:50, 22.03.2024 - Chiar daca aparent ceea ce canta Sonatic e undeva la egala distanța de rock și folk, muzica trupei timișorene depașește cu buna știința granițele stilistice, incadrandu-se lejer in categoria intamplarilor pline de mesaje sociale coerente stropite cu topping sonor de bun augur. S-a vazut (și auzit) asta…


Ce parere ai despre aceasta stire?