Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Analiză LARICS: Dincolo de „fake news“. Alegeri prezidenţiale în SUA şi viitorul acordului nuclear

Publicat:

La doi ani de la retragerea unilaterala a din acordul nuclear cu Iranul, cunoscut sub numele de si Cuprinzator de Actiune (JCPOA), sunt semne clare ca administratia Trump forteaza anularea completa a acordului (si negocierea unuia nou in conditiile impuse de SUA).

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul a dechis discuțiile cu SUA pentru revenirea in acordul nuclear (presa)

20:05, 21.04.2024 - Iranul a deschis contactul cu Statelor Unite, intr-o incercare de a negocia direct reinstaurarea acordului nuclear din 2015, semnat in timpul administrației Obama și denunțat de administrația Trump, scrie, duminica, presa iraniana preluata de agențiile internaționale.

Mircea Geoana, favoritul romanilor la prezidențiale. Cat de stabilǎ e ipostaza ANALIZA

05:20, 11.04.2024 - Potrivit unui sondaj INSCOP, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, ar putea caștiga ambele tururi ale alegerilor prezidențiale. Analistii consultați de „Adevǎrul“ susțin cǎ situația se poate schimba panǎ la alegeri, un element important fiind reprezentat de scrutinurile din iunie.

Probiotice – eficiente sau placebo?

05:15, 09.04.2024 - Probioticele sunt bacterii vii sau drojdii promovate ca avand diverse beneficii pentru sanatate. Ele sunt de obicei adaugate in iaurturi sau luate ca suplimente alimentare și sunt adesea descrise ca fiind bacterii „bune” sau „prietenoase”. Se considera ca probioticele ajuta la restabilirea echilibrului…

Cum am putea preveni dezinformarea in prag de alegeri ANALIZA

06:20, 03.04.2024 - Specialistii atrag atenția cǎ, in contextul celor patru randuri de alegeri si al situației externe de securitate, partidele ar trebui sa iși indrepte resursele financiare catre combaterea dezinformǎrii.

Alegeri SUA 2024: Un sondaj indica „semnale alarmante” pentru Biden cu opt luni inainte de prezidențiale

08:40, 03.03.2024 - Joe Biden pierde teren in fata rivalului sau republican Donald Trump, care il devanseaza intr-un sondaj publicat sambata de jurnalul New York Times si care arata "semnale alarmante" pentru actualul presedinte american pe langa unii alegatori democrati,.

Apel la proteste pentru ultima zi a așa-ziselor alegeri prezidențiale din Rusia: „O acțiune in memoria lui Navalnii”

14:40, 27.02.2024 - Leonid Volkov, un aliat important al raposatului opozant al Kremlinului Aleksei Navalnii, a facut apel, marti, la proteste de amploare in ultima zi a așa-ziselor alegeri prezidențiale din Federația Rusa.

Frica de Geoana schimba data alegerilor prezidențiale

13:45, 22.02.2024 - Mircea Geoana e un ”pericol” pentru PSD și PNL. Frica de Mircea Geoana ar fi adevaratul motiv pentru care PSD și PNL vor schimbarea datei alegerilor prezidențiale din 2024, scrie mediaflux.ro. Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca au decis comasarea alegerile europarlamentare și locale din vara, dar au luat…

Mircea Geoana incepe ofensiva pentru prezidențiale. Prima incercare de fisurare a PSD ANALIZA

06:05, 14.02.2024 - Trainicia PSD e testata de Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, neintrat oficial in cursa pentru prezidențiale, dar care se comporta ca un politician veritabil, vorbind despre ofertarea sa de catre PSD și atuurile sale, arata specialiștii consultați de „Adevarul“.


Ce parere ai despre aceasta stire?