Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Analiză BBC: Cum au reușit talibanii să ocupe jumătate din Afganistan. Aceștia controlează puncte de frontieră și percep taxe

Publicat:

In ultimele doua luni, talibanii au ocupat mai mult teritoriu in Afganistan decat in toata perioada de cand au fost indepartați de la putere in 2001. Aceștia au fost incurajați de retragerea trupelor americane din ultimele saptamani, ocupand astfel mai multe districte aflate sub controlul Guvernului, se arata intr-o analiza BBC.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cei doi politisti de frontiera raniti in misiune, externati. Inca 2 straini implicati, depistati

12:55, 02.05.2024 - Inca doi cetateni straini implicati in activitatea de migratie ilegala in cursul noptii trecute, cand doi politisti de frontiera au fost raniti in misiune, au fost descoperiti, fiind vorba despre un barbat din Afganistan si o femeie din Guineea, informeaza miercuri ITPF Timisoara.

Traficantul de migranti care a atacat cu cutitul doi politisti de frontiera a fost prins

18:30, 01.05.2024 - Traficantul de migranti care a atacat cu cutitul doi politisti de frontiera a fost prins in Timisoara, dupa aproape 12 ore de cautari. Acesta este cetatean afgan si are drept de sedere in Romania. Traficantul de migranti care a atacat cu cutitul doi politisti de frontiera aflati in misiune, in judetul…

ANALIZA ECONOMICA Leul a pierdut jumatate de ban in trei zile

08:45, 26.04.2024 - Monedele de la marginea zonei euro au avut o evoluție stabila joi, 25 aprilie, inainte de publicarea unor date economice fundamentale din Statele Unite. The post ANALIZA ECONOMICA Leul a pierdut jumatate de ban in trei zile first appeared on Informatia Zilei .

Ciuca: Nu avem a ne teme de ce am reusit sa facem in cei 4 ani si jumatate de guvernare. S-a si gresit si trebuie sa recunoastem

21:10, 19.04.2024 - PNL a facut și greșeli in cei 4 ani de guvernare, recunoaște președintele partidului, Nicolae Ciuca. El adauga insa ca partidul este singurul care a reusit sa depaseasca un ciclu de patru ani continuu la guvernare, potrivit News.ro.

Culise și calcule politice pentru alegerile din 9 iunie. Situația in Coaliție, rezolvata pe jumatate | ANALIZA

07:00, 13.03.2024 - PSD și PNL au rezolvat pe jumatate situația candidaturilor pentru europarlamentare, insa locurile care depind exclusiv de o performanța electorala inca sunt negociate, la fel ca și soluția pentru Primaria Capitalei, unde ar putea fi candidaturi separate.

ANALIZA Cum s-a antepronunțat Guvernul Romaniei in cazul Roșia Montana si a dublat prețul acțiunilor Gabriel Resources

09:25, 09.03.2024 - Romania a caștigat litigiul in dosarul Roșia Montana, dar și Gabriel Resources a avut de caștigat, la acest lucru contribuind din plin Gvernul Ciolacu. In urma declarațiilor pe care mai mulți oficiali ai Guvernului, in frunte cu premierul Marcel Ciolacu, le-au oferit presei, prețul acțiunilor Gabriel…

Becali simte cum ii fuge pamantul de sub picioare: patronul FCSB asista la un scenariu de coșmar ANALIZA

07:17, 21.02.2024 - Intre etapele 22 și 23, FCSB-iștii aveau un avans de 11 puncte fața de locul 2. In decurs de trei saptamani, acesta s-a redus la doar 7 puncte. Care, in realitate, inseamna doar 4, daca maine am intra in play-off. Și clasamentul nici nu arata toate problemele formației din Berceni.


Ce parere ai despre aceasta stire?