Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Analiză: „Adevărul despre dosarele imputate liderului PACE Gheorghe Cavcaliuc”

Publicat:

Adevarul despre dosarele imputate liderului PACE ” - așa a intitulat jurnalistul investigația facuta pe dosarele penale in care este urmarit politicianul , cu probe, analiza, cronologie și factologie.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Evghenia Guțul, bașcana de carton a Gagauziei. Cine conduce in realitate regiunea pro-rusa ANALIZA

09:55, 22.04.2024 - Gagauzia este condusa doar formal de bașcana Evghenia Guțul, deciziile fiind luate la Kremlin prin intermediul oligarhului fugar Ilan Șor, care este principalul aliat in destabilizarea Chișinaului, susțin unii experți consultați de ,,Adevarul”.

Romania a luat „palma“ care „ustura“ rau de tot: ce ne-a aratat amicalul cu Irlanda de Nord ANALIZA

07:15, 25.03.2024 - Realist vorbind, aveam nevoie de un duș rece, dupa ce incepuseram sa visam cai verzi pe pereți. „Adevarul“ prezinta punctele nevralgice ale naționalei pentru care urmeaza ultimul test adevarat inaintea turneului final: intalnirea cu Columbia, la Madrid.

EXCLUSIV Avocatul american al Simonei Halep, Howard Jacobs: „Vom analiza daca vom da in judecata și alte persoane“

12:06, 06.03.2024 - Celebrul avocat american Howard Jacobs, cel care a condus apararea Simonei Halep la TAS, spune, intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul”, ca va analiza cu Simona daca vor acționa in instanța și alte persoane pentru nedreptațile suferite.

Exista viața dupa Cristina Neagu: marele caștig al naționalei de handbal in 2024 ANALIZA

08:05, 05.03.2024 - Dupa ani de zile in care am stat in Cristina Neagu, acum incepe o noua era la naționala. „Adevarul“ explica de ce trebuie sa ramanem, totuși, cu picioarele pe pamant dupa calificarea obținuta in weekend pentru Euro 2024.

Cat de mare e riscul ca Rusia sa ciunteasca Republica Moldova. O profesoara romanca din SUA explica la ce sa ne așteptam

08:55, 24.02.2024 - Tensiunile au reaparut in Republica Moldova, unde exista unele semnale ca Transnistria ar putea solicita Moscovei alipirea la Federația Rusa. „Adevarul” a apelat la analiza Veronicai Anghel, profesor de Științe Politice la Universitatea Johns Hopkins, din SUA, și expert in analiza de risc.

Șansele punerii in practica a scenariului privind anexarea Transnistriei la Rusia, prin ochii specialiștilor ANALIZA

18:40, 23.02.2024 - Scenariul privind cererea Tiraspolului cu privire la anexarea regiunii separatiste la Rusia este greu de pus in practica, dar nu este exclus, luand in calcul ,,politica iraționala” a Kremlinului, susțin experții de la Chișinau consultați de ,,Adevarul”.

EXCLUSIV Lunetista-eroina din Ucraina: „Putin va fi ucis“. Ce spune Olenza Bilozerska despre sfarșitul liderului rus

06:51, 13.02.2024 - Olena Bilozerska, lunetista ucraineana devenita faimoasa pe glob pentru cele zece victime facute in transeele din Donbas, a declarat intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul” ca Vladimir Putin nu va muri de moarte buna și ca pacea este exclusa in razboiul din Ucraina.

Halep, incep emoțiile: cat poate dura așteptarea verdictului TAS dupa audierile de la Lausanne ANALIZA

07:16, 08.02.2024 - Audierile apelului de la TAS au inceput de ieri pentru Halep și se vor incheia maine, la pranz. Apoi, urmeaza calvarul așteptarii unui verdict. „Adevarul“ arata cum au stat lucrurile la acest capitol, in alte cazuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?