Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ana şi Loredana, ţinute păcătoase şi mişcări amăgitoare! Colegii de platou le-au rugat să stea mai mult cu spatele

Publicat:

si fac senzatie si in aceasta seara la "Un show pacatos". Asistentele pacatoase si-au facut aparitia in doua tinute extrem de incitante, iar miscarile lor i-au facut pe toti sa nu-si mai poata lua ochii de la ele.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O eleva de 16 ani a cazut de la etajul unui liceu din Cluj, in timpul orei. Profesorul și colegii, martori ai accidentului șocant

20:05, 22.04.2024 - "Din primele verificari efectuarea a reieșit ca minora, in varsta de 17 ani, ar fi cazut de pe un pervaz al salii de clasa, in codiții ce urmeaza a fi stabilite in cadrul anchetei. La fața locului a intervenit de urgența un echipaj medical pentru a-i acorda ajutorul calificat, fiind transportata la…

(foto) Louis Vuitton, prezentare de moda la Shanghai. Show-ul „Voyager” a pus in scena tinute asimetrice si veste boxy

21:00, 19.04.2024 - Casa de moda Louis Vuitton a pus in scena joi seara la Shanghai noul sau show ''Voyager'', prezentand tinute asimetrice si veste boxy din piele in aceasta tara care este una din principalele piete de desfacere ale brandului francez, scrie observatornews.ro .

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Chef Alexandru Sautner a „explodat” și a aruncat cu tacamurile. Ce a urmat in platou

21:50, 09.04.2024 - Au ieșit scantei la degustarea juraților din ediția 10 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024. Chef Alexandru Sautner a „explodat” și a aruncat cu tacamurile. Colegii sai au fost luați prin surprindere de reacția lui.

La ce școala cu prestigiu din Italia este profesor chef Richard Abou Zaki. Detaliul care i-a amuțit pe colegii de platou

16:20, 05.04.2024 - Chef Richard Abou Zaki a luat pe toata lumea prin surprindere cu o dezvaluirile sale in ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite. Chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu au amuțit cand au aflat ca acesta este profesor la o școala de prestigiu din Italia.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Drula, despre decizia BEC: „Ciolacu e in spatele mașinațiunilor. E atat de speriat de noi incat nu vrea sa candidam”

21:36, 18.03.2024 - Președintele USR, Catalin Drula, a declarat luni, in emisiunea Jurnalul de Seara, la Digi24, ca Marcel Ciolacu se afla in spatele deciziei Biroului Electoral Central de a respinge constituirea Aliantei Dreapta Unita, formata din USR, PMP si Forta Dreptei, precizand ca liderul PSD „e atat de speriat…

Xi pregatește noi legi privind „intarirea securitații” Chinei. Ce se ascunde de fapt in spatele acestei inițiative

12:46, 08.03.2024 - China va adopta noi legi de securitate in 2024 pentru a-si „proteja suveranitatea”, a declarat vineri un oficial de rang inalt, pe fondul eforturilor continue ale presedintelui Xi Jinping de a elimina orice amenintare la adresa puterii sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?