Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ana Maria Mocanu, reproșuri la adresa fostului iubit, alături de care a pus pe picioare o afacere: ”Nu a avut pic de respect”

Publicat:

a trecut prin momente neplacute in ultima perioada, iar acum a vorbit la despre viața ei. Vedeta ii aduce reproșuri fostului iubit, alaturi de care a și pus pe picioare o afacere, ce a ramas acum pe ”butuci”.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum arata barbatul perfect in viziunea Otnielei Sandu. Vedeta este o femeie singura: „In inimioara mea...” / VIDEO

08:40, 18.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Otniela Sandu a vorbit despre viața ei. Vedeta este o femeie singura și iși traiește viața așa cum știe ea mai bine. Iata cum arata barbatul perfect in viziunea blondinei!

Motivul pentru care Anna Lesko nu are iubit la 45 de ani: „Am atras barbații conflictuali”. Ce condiții trebuie sa indeplineasca viitorul partener

09:40, 29.03.2024 - Anna Lesko e singura la cinci ani de la desparțirea de DJ Vinnie, tatal baiețelului ei. Vedeta iși dorește sa aiba o relație, dar nu cauta cu ardoare un partener. Anna Lesko și Dj Vinnie au surprins pe toata lumea in anul 2019 cand, dupa 8 ani de relație, și-au anunțat desparțirea. In prezent, Anna…

Xtra Night Show. Anița Condescu, in pericol sa iși piarda copilul definitiv. Vedeta continua seria acuzațiilor grave la adresa fostului soț: „Aveam dovezi, inregistrari...”

09:06, 13.03.2024 - Anița Condescu face noi acuzații la adresa fostului soț, despre care spune ca vrea cu orice preț sa ii ia copilul. Vedeta nu are voie sa il vada 30 de zile și exista și un raport in urma caruia ar putea sa se ceara sa fie decazuta din drepturile parintești.

Eleva ridicata cu trupele speciale dupa un șantaj in grup la adresa fostului iubit

18:50, 12.03.2024 - O tanara in varsta de 18 ani, care este eleva la Colegiul „Grigore Ghica” din Dorohoi, a fost ridicata de luptatorii Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Botoșani in aceasta dimineața. Același „tratament” a fost aplicat și pentru doi botoșaneni care de asemenea au fost vizați de polițiști.

EXCLUSIV. Claudia Patrașcanu a rabufnit, dupa ultimele declarații ale lui Gabi Badalau! Cantareața face acuzații extrem de dure la adresa familiei fostului soț: ”Copiii sunt sechestrați, nu mai pot sa tac”

09:25, 08.02.2024 - Claudia Patrașcanu a rabufnit dupa ultimele declarații pe care Gabi Badalau le-a facut pentru Xtra Night Show. Cantareața face acuzații extrem de dure la adresa acestuia, dar și a familiei lui, și spune ca nu mai poate sa taca și sa se abțina. Vedeta susține ca barbatul și familia acestuia ii fac foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?