Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

America Express, sezonul 6. Gest neaşteptat din partea Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda: „Acolo mi s-au tăiat picioarele”

Publicat:

tIn ediția 9 a emisiunii sezonul 8, concurenții au pornit spre cea de-a doua imunitate din al doilea stage. Pe drum, și au fost impresionați de o fetița și au facut pentru ea un gest neașteptat.

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. De ce au disparut Cleopatra Stratan și Edward Sanda din lumina reflectoarelor. Cu ce iși ocupa timpul cei doi, pe langa muzica: "Am stat mai mult..." / VIDEO

12:00, 27.04.2024 - Sunt casatoriți de trei ani, și au descoperit drumul catre succesul financiar. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus, in cadrul unui interviu pentru Antena Stars de ce au disparut din lumina reflectoarelor și cu ce iși ocupa, mai nou, timpul.

(video) „Cu iz de vara”: Edward Sanda a lansat videoclipul piesei „Senorita”, in care apare și Cleopatra

15:35, 26.04.2024 - Edward Sanda lanseaza un nou single – „Senorita”. Videoclipul piesei reda dragostea dintre protagoniști, care sunt chiar Cleopatra Stratan și Edward. Ea joaca rolul „Senoritei” iar el - pe cel al indragostitului care ii canta despre iubirea sa, scrie SHOK.md .

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Cine a caștigat al doilea battle din sezonul 13. Ce verdict neașteptat a adus banda in platou

22:36, 23.04.2024 - Banda a adus un verdict neașteptat in ediția 16 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 23 aprilie 2024. Competiția a fost apriga intre cele trei echipe, insa degustatorii au luat o decizie importanta.

Care este afecțiunea de care sufera Cleopatra Stratan de la 2 ani. De ce trebuie sa poarte ochelari pe viața

16:16, 26.03.2024 - Cleopatra Stratan a facut publice informații despre afecțiunea oftalmologica de care sufera de la varsta de 2 ani. Fosta concurenta de la America Express trebuie sa poarte ochelari pe viața.

Caz șocant: Un barbat din SUA și-a taiat intenționat picioarele ca sa incaseze bani de la asigurari

13:35, 26.02.2024 - Un barbat din Missouri, SUA, a platit o persoana care sa-i taie ambele picioarele și a simulat un accident de tractor, ca sa poate cere bani de la asigurari. Dar i-au scapat din vedere cateva detalii care, pana la urma, l-au dat de gol, scrie digi24.ro .

Un barbat și-a taiat intenționat picioarele, ca sa incaseze bani de la asigurari

12:25, 26.02.2024 - Un barbat din Missouri, SUA, a platit o persoana care sa-i taie ambele picioarele și a simulat un accident de tractor, ca sa poate cere bani de la asigurari. Dar i-au scapat din vedere cateva detalii care, pana la urma, l-au dat de gol.

Mesajul Cleopatrei Stratan dupa patru ani de relație cu Edward Sanda

17:56, 17.02.2024 - Cleopatra Stratan și Edward Sanda au sarbatorit 4 ani de relație. Cleopatra Stratan și Edward Sanda formeaza un cuplu din februarie 2020. Au fost inițial foarte buni prieteni și s-au intilnit cu mai multe ocazii la studioul unde inregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat. Edward Sanda și…

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, patru ani de relație! Mesajul emoționant postat de fosta concurenta de la America Express: „Tu ești fericirea mea” / FOTO

14:00, 14.02.2024 - Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au ajuns la un moment deosebit in viața lor de cuplu și anume patru ani de la inceputul relației lor. Intr-un gest emoționant și plin de dragoste, artista a impartașit un mesaj special pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?