Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amendă de 70.000 lei pentru toți românii care comit această greșeală majoră. Grijă mare!

Publicat:

In urma cu trei ani China a blocat importurile de gunoi din țarile dezvoltate. devine un nou depozit de deșeuri importate ilegal din majoritatea țarilor europene. , , a declarat ca aceasta forma de contrabanda cu deșeuri in Romania „este un fenomen larg raspandit”. In conformitate s-au adus modificari la legislația […] The post Amenda de 70.000 lei pentru toți romanii care comit aceasta greșeala majora. Grija mare! appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie majora pentru romanii care lucreaza intr-un mediu periculos pentru sanatate. Ce se intampla cu pensia lor

18:30, 29.04.2024 - Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a facut o precizare importanta pentru romanii care iau pensie in functie si de conditiile speciale si deosebite de munca. Ea a spus ca un astfel de punct in Legea Pensiilor va fi mentinut pana in 2035. Beneficii la pensii Ministra Muncii a mai precizat ca cei…

Ce amenda risti sa incasezi daca faci gratar pe balcon, de 1 Mai. Autoritatile au tras un semnal de alarma

14:35, 27.04.2024 - Se apropie ziua libera de „1 Mai muncitoresc”, iar romanii se gandesc deja la traditionalele gratare si la clasicul mic. Oamenii care locuiesc la bloc si planuiau sa incinga focul pe balcon, trebuie sa stie ca risca amenzi foarte mari. Romanii care iubesc gratarele, dar nu vor sa se deplaseze intr-un…

Locurile unde romanii pot face gratar in ziua de 1 mai 2024, fara sa primeasca amenda. Cei care lasa deseuri in urma lor risca sa fie sancționațu cu pana la 500 de lei

12:40, 27.04.2024 - Ca in fiecare an, și in 2024, romanii vor sarbatori ziua de 1 Mai in stil tradițional, cu un gratar in aer liber alaturi de familie și apropiați. Ca sa nu primeasca amenzi, bucureștenii pot merge doar in locuri special amenajate pentru a sarbatori Ziua Muncii astfel.

Anunț pentru romanii care vor vizita Spania. Modificarea majora adusa de autoritați ii va baga pe turiști in ceața: „La inceput am ras”

15:05, 18.04.2024 - Dupa cum bine se știe, Spania este una din importantele atracții turistice, iar Barcelona, unul din principalele orașe vizitate de mii de turiști. Numai ca, recenta modificare majora adusa de autoritați ii va baga pe turiști in ceața. Autoritațile spaniole se plang de turismul excesiv in Barcelona Intr-o…

Apar peste 100.000 de locuri de munca noi pentru romani: Cererile de angajare vor curge in valuri

16:35, 12.04.2024 - Romanii primesc o veste foarte buna! In viitorul apropiat vor fi disponibile peste 100.000 de locuri noi de munca in domeniul "verde", conform anunțului facut de catre Ministrul Mediului, Apelor și Padurilor.

Blocarea utilizarii cipurilor americane in China provoaca o scadere majora a acțiunilor Intel și AMD

15:05, 25.03.2024 - Actiunile producatorilor americani de microprocesoare Intel si AMD au inregistrat luni scaderi de peste 2%, dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora China va limita utilizarea cipurilor.

Cum se scrie corect: inșala sau inșeala? Aproape toți romanii fac aceasta greșeala de scriere

18:35, 26.02.2024 - Gramatica limbii romane este foarte complexa, iar vorbitorii trebuie sa respecte cateva reguli clare. Unul dintre cuvintele care starnesc controverse, din acest punct de vedere, este inșala sau inseala, pe care puțini oameni știu sa il scrie corect.

Vești proaste pentru romani! Ce amenda risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024

19:10, 18.02.2024 - Romanii au parte de vești proaste! Pentru ca ne apropiem de sezonul cald al anului, autoritațile incep sa ia masuri in privința persoanele care stau la casa se vor apuca de curațenie prin curte. Iata ce amenda pe care o risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024!


Ce parere ai despre aceasta stire?