Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ambasadorul Rusiei s-a dezlănțuit total - China e instigată să pună tunurile pe NATO

Publicat:

Dupa ce a incurcat Europa, Alianța Nord-Atlantica vrea acum sa distruga pacea și liniștea in regiunea Asia-Pacific, acțiunile NATO nu contribuie deloc la cauza prieteniei, a declarat intr-un interviu acordat TASS ambasadorul R.P.Chineze in Rusia, .

"NATO s-a abatut de la obiectivele Cartei ONU, care constau in dezvoltarea relațiilor de prietenie dintre națiuni și consolidarea pacii generale. In ciuda pacii și stabilitații generale din regiunea Asia-Pacific, NATO insista pe efectuarea de exerciții militare și desfașurarea de așa-numite operațiuni pentru asigurarea libertații navigației…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xi Jinping a ajuns marți seara la Belgrad, cu un avion special, intr-o vizita de stat in Serbia

00:01, 08.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a sosit marti seara la Belgrad, unde isi continua un turneu european, in urma unei vizite de stat in Franta de doua zile, pe care a incheiat-o marti, potrivit unei publicatii oficiale, relateaza AFP, preluata de News.ro.Xi Jinping a sosit la Belgrad cu un avion special,…

Politico: UE pune tunurile pe China in razboiul subvențiilor. Beijingul amenința ca va contraataca

07:05, 27.04.2024 - Razboiul fals al Europei cu China s-a sfarșit. Dupa ani de zile in care și-a imbunatațit arsenalul pentru a purta un adevarat razboi comercial, Europa arata acum ca este dispusa sa se poarte dur cu China, scrie Politico.

Mircea Geoana a vorbit cu jurnaliștii englezi despre conflictul SUA vs Rusia și China: ‘Au nevoie de Europa’

17:50, 11.04.2024 - Intre interviu pentru The Telegrap, Mircea Geoana a vorbit despre conflictul dintre SUA vs Rusia și China, spunand ca Statele Unite ale Americii are nevoie de aliații europeni. Faptul ca Donald Trump ar putea prelua conducerea este un motiv de ingrijorare pentru mulți. Mircea Geoana: „SUA are nevoie…

Nicolae Ciuca: „Candidatura președintelui Iohannis la NATO e un demers al Romaniei!”

21:00, 02.04.2024 - „Anunțul candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru funcția de Secretar General al NATO trebuie privit ca un demers al Romaniei, pe care toți trebuie sa-l susținem”, a spus Nicolae Ciuca . Afirmația a fost facuta in cadrul discursului ținut la ședința festiva a Parlamentului, cu ocazia marcarii…

Curiozitati despre Mongolia

17:40, 21.03.2024 - Pe la inceputul secolului al XIII-lea, temutele triburi nomade din stepele Mongoliei erau unite in ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari imperii ale lumii de catre tanara capetenie Ginghis Han, cel care avea sa schimbe cursul istoriei acestei țari. Astazi, Mongolia este una dintre puținele…

Sondaj EUROCHAMBRES: Tensiunile geopolitice raman principalul motiv de ingrijorare pentru mediul de afaceri internațional, in 2024

07:16, 05.03.2024 - Sondajul se bazeaza pe raspunsurile organizațiilor de reprezentare a mediului de afaceri din state ale caror economii insumeaza aproximativ 70% din totalul Produsului Intern Brut (PIB) global. Pentru al doilea an consecutiv, instabilitatea cauzata de tensiunile geopolitice continua sa cantareasca cel…

Sondaj EUROCHAMBRES: Tensiunile geopolitice raman principalul motiv de ingrijorare pentru mediul de afaceri internațional, in 2024

14:10, 04.03.2024 - Sondajul se bazeaza pe raspunsurile organizațiilor de reprezentare a mediului de afaceri din state ale caror economii insumeaza aproximativ 70% din totalul Produsului Intern Brut (PIB) global. Pentru al doilea an consecutiv, instabilitatea cauzata de tensiunile geopolitice continua sa cantareasca cel…

Oficial Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni: Traficul global de pasageri inca nu si-a revenit la nivelul de dinainte de pandemie, mai ales in Asia. Pretul biletelor de avion a fost destul de stabil in ultimul an, nu cred ca va mai creste

13:55, 28.02.2024 - ”In general, am incheiat anul 2023 cu cifrele raportate inainte de pandemie. Insa sunt cateva tari, in Asia, China de exemplu, care nu au depasit acest numar. Dar in general, in Europa, SUA si in Orientul Mijlociu au atins rezultatele din 2019 sau chiar le-au depasit. Insa la nivel global, nu a fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?