Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amariei si patru jucatoare de la „U” Alexandrion au plecat spre Universiada din Coreea de Sud

Publicat:

Amariei și patru jucatoare de la „U” Alexandrion au plecat spre Universiada din Coreea de Sud Antrenoarea echipei „U” Alexandrion și patru jucatoare ale sale au plecat in Coreea de Sud, fiind convocate la echipa Romaniei pentru Universiada.

Universiada, numita și Jocurile Mondiale Universitare, a ajuns la ediția cu numarul 27 și se va desfașura la Gwangju, al șaselea oraș ca marime din Coreea de Sud. Universiada este o competiție multi-sportiva internaționala organizata de Federația Internaționala a Sportului Universitar pentru sportivii studenți.

Echipa naționala a României…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Probleme de lot in lupta pentru salvarea de la retrogradare » Moralul nu e afectat: „Am cea mai buna echipa din Romania!”

14:40, 22.04.2024 - Imbujorata dupa succesul de sambata, cu FC Voluntari, Politehnica Iași este plina de optimism inaintea duelului cu Universitatea, de la Cluj. Moldovenii au declarat ca merg la victorie pe terenul unei grupari care a pierdut ultimele trei partide oficiale: 1-2 cu Petrolul Ploiești, acasa, in campionat,…

UMF Cluj iși reabiliteaza și modernizeaza cladirea de Anatomie. Anca Buzoianu: "Este un proiect de suflet, este prima cladire a facultații de medicina"

14:25, 19.04.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” și Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest au marcat, vineri, lansarea proiectului de modernizare și reabilitare a cladirii Anatomia, valoarea proiectului depașind 11 mil. de euro.

Romania, in grupa cu Muntenegru, Cehia si Serbia la EURO 2024

22:45, 18.04.2024 - Selectionata Romaniei a fost repartizata in Grupa B, alaturi de echipele Muntenegrului, Cehiei si Serbiei la Campionatul European de handbal feminin - EHF EURO 2024, potrivit tragerii la sorti efectuate joi seara, la Viena.

Romania și-a aflat adversarele de la Campionatul European de handbal feminin. Cum arata grupa tricolorelor

21:25, 18.04.2024 - Naționala de handbal feminin a Romaniei a fost repartizata in Grupa B, alaturi de echipele Muntenegrului, Cehiei si Serbiei, la Campionatul European care va avea loc in acest an. Romania, care a castigat prima grupa a preliminariilor cu punctaj maxim, a facut parte din urna a doua valorica, in timp…

S-a vandut parcul en-gros de la Afumați, cel mai vechi din Romania

06:50, 02.04.2024 - Tranzacție importanta pe piața spațiilor comerciale din Romania: dezvoltatorul de spatii industriale si logistice WDP a achizitionat Expo Market Doraly din Afumati, cel mai vechi parc en-gros, cash & carry si logistic urban din Romania. Expo Market Doraly de la Afumați era deținut de ARA Europe si Gheorghe…

„Nu am contat, nu puteai sa speri la mai mult”

09:55, 31.03.2024 - CLUJ. UTA a remizat la Cluj, cu Universitatea, dupa un meci de slaba factura tehnico-tactica. Cele doua echipe au greșit mult, au jucat parca sa nu piarda. Iar asta i-a nemulțumit pe ambii antrenori. Rednic, insa, e deja cu gandul la partida cu FC Botoșani.

Trei din trei sub panoul Under 15

16:45, 21.02.2024 - CLUJ-NAPOCA. Fetele de la CSS Gloria Arad au obținut trei victorii din tot atatea meciuri la cel de-al doilea turneu semifinal al Grupei B2 din cadrul Campionatului Național de baschet feminin U15.

Eric Omondi: „Am incredere și ma simt bine din punct de vedere fizic”

21:35, 04.02.2024 - Kenyanul Eric Omondi a fost fara indoiala eroul partidei pe care UTA a caștigat-o in aceasta dupa amiaza la Cluj cu Universitatea. A fost 3-1... The post Eric Omondi: „Am incredere și ma simt bine din punct de vedere fizic” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?