Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alin Moldoveanu: ”Niciodată nu-i voi îndatora pe câmpineni cu un nou credit!”

Publicat:

In cadrul dezbaterii publice privind bugetul local al municipiului Campina pentru anul 2023 , raspunzand unei intrebari a președintelui Asociației pentru Campina, , primarul municipiului Campina, , a vorbit pe larg despre creditele bancare ale administrației locale.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Umbrela verde”, concursul de la Campina care a cuprins lucrari ale elevilor din 37 județe

19:30, 26.04.2024 - Deschiderea oficiala a concursului s-a bucurat de prezența primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a inspectorului Florea Mincu, de la Inspectoratul Școlar Județean, a partenerilor, dar și cadrelor didactice care au facut posibila desfașurarea acestui concurs. Gazdele evenimentului au…

Performanțe bune pentru doi copii campineni la Naționalele de atletism sub 14 ani

19:15, 30.03.2024 - In acest week-end, la București, are loc etapa finala a Campionatului Național de atletism in sala pentru sportivi sub 14 ani, la start aflandu-se și doi sportivi legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin.

Clasari in apropierea podiumului pentru atleții campineni in ultima zi a Naționalelor sub 18 ani

21:06, 17.03.2024 - Dupa ce in prima zi a Campionatului Național de Atletism in sala pentru sportivi sub 18 ani, CSS ”Constantin Istrati” Campina a obținut un titlu național, prin  Eduard Unguroaica, la triplusalt , duminica, in cea de-a doua și ultima zi a competiției, atleții campineni au obținut doar clasari in apropierea…

Sute de campineni s-au inchinat la moaștele Sf. Cuvios Dimitrie cel Nou

12:21, 04.03.2024 - La bisericile Sf. Nicolae și Sf. Parascheva a fost luni, 4 martie, forfota mare. Sute de credincioși de la toate parohiile din Campina, dar și din localitațile limitrofe, au venit sa se inchine la moaștele Sf. Cuvios Dimitrie cel Nou.

Proiect extrem de interesant, in parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Campina

23:00, 23.02.2024 - Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Campina, in prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a starnit maxim interes in randul tinerilor prezenți.

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Aspectul actual al Campinei este dezolant, de la un capat la altul!”

09:15, 15.02.2024 - Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Campina, a acceptat invitația noastra la un dialog despre bugetul local, inaintea adoptarii acestuia. ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... campinenii. Pe ei i-a intrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru…

Șapte barbați din Provița de Jos, reținuți de polițiștii campineni pentru furt calificat

15:25, 14.02.2024 - Marți, 13 februarie, a fost o zi cu ghinion pentru șapte barbați din comuna Provița de Jos, dupa ce aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii din Campina, urmand a fi prezentați Parchetului cu propunerea de arestare preventiva.

Descinderi ale politistilor campineni la persoane ­banuite de furt calificat

00:11, 07.02.2024 - F.T. Polițiștii din Campina au pus in executare doua mandate de percheziție la domiciliile a cinci barbați banuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, fapta comisa la sfarșitul lunii precedente. Concret, dupa cum se precizeaza intr-o informare a IPJ Prahova, „la data de 30 ianuarie a.c.,…


Ce parere ai despre aceasta stire?