Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentul ce reduce riscul de cancer! Consumă-l crud de două ori pe săptămână

Publicat:

Cercetatorii chinezi au descoperit insa o modalitate simpla si eficienta prin care poate fi prevenit cancerul de plamani. Potrivit oamenilor de stiinta de la Centrul pentru Preventie si , consumarea usturoiului crud de doua ori pe saptamana scade cu 44% riscul cancerului pulmonar.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum

14:16, 11.04.2024 - Jumatate dintre ele au primit o injecție de esketamina la 40 de minute dupa naștere, iar cealalta jumatate a primit un placebo. The post STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum first appeared on Informatia Zilei .

Barbat din SUA, ajuns la spital cu migrena, cauzata de tenii. Alimentul care ar fi fost sursa infectarii

12:46, 14.03.2024 - Un barbat din Statele Unite a fost internat la spital, pe motivul unor migrene care se tot agravau. Medicii au descoperit ca durerea era cauzata de larvele de tenie parazite din creier. Cercetatorii sunt de parere ca infectarea s-ar fi produs din cauza consumului unui anumit aliment.

S-a inventat painea cu gust de friptura. Inovația venita de la cercetatorii din Galați

14:21, 12.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Dunarea de Jos, din Galați, au creat painea cu gust de friptura. Alimentul va avea valori nutriționale echilibrate, fiind conforme cu cele anunțate de Organizația Mondiala a Sanatații.

Cați pași trebuie sa facem pe zi, de fapt, pentru a evita riscul de imbolnaviri, in cazul unui stil de viața sedentar

08:40, 07.03.2024 - Cercetatorii au descoperit cați pași sunt necesari pe zi pentru a reduce riscul de a dezvolta boli cardiovasculare și a diminua șansele de a muri prematur, in randul persoanelor sedentare.Astfel, potrivit unui nou studiu publicat in  British Journal of Sports Medicine arata ca efectuarea a 9.000-10.000…

Iaurturile pot reduce riscul de diabet de tip 2, spune Administrația americana pentru Alimente și Medicamente. Ce parere au medicii nutriționiști

16:55, 03.03.2024 - Dupa aproape cinci ani de deliberare, Administrația americana pentru Alimente și Medicamente (FDA) a decis ca iaurturile pot face acum o mențiune limitata conform careia pot reduce riscul de diabet de tip 2, relateaza CNN.

Trei ingrediente pe care trebuie sa le adaugi in alimentație pentru a reduce riscul de artrita

11:30, 18.02.2024 - Pe langa faptul ca dau un gust deosebit preparatelor, condimentele au beneficii și pentru sanatate. Conform specialiștilor, exista trei condimente care pot reduce riscul de dureri articulare la varste mai inaintate.

S-a descoperit tipul de pește care reduce colesterolul. Conține 4 compuși magici: „Unul, doua fileuri pe saptamana”

14:00, 08.02.2024 - Cercetatorii au descoperit tipul de pește care reduce colesterolul datorita a patru compuși „magici” pe care ii conține. Dieteticienii recomanda includerea somonului in dieta, deoarece studiile arata ca persoanele care mananca mult somon au mai multe șanse sa fie slabe și sa nu aiba boli.


Ce parere ai despre aceasta stire?