Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexia Eram, mesaj neașteptat după eliminarea Soniei Simonov și Iulianei Pepene de la America Express. Ce a transmis tânăra

Publicat:

a transmis un mesaj neașteptat in mediul online, dupa ce și au parasit competiția - . Tanara a publicat și o imagine emoționanta.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Moment istoric. Arabia Saudita, prima participare la Miss World. Mihaela Radulescu a avut un mesaj important de transmis

23:16, 28.03.2024 - Arabia Saudita a intrat in istorie dupa decizia luata in 2024 privind participarea la Miss Univers. In acest an, Rumy Alqahtani va reprezenta statul. Tanara in varsta de 27 de ani are o cariera impresionanta in modeling și nu numai.

Bogdan de la Ploiești o sarbatorește pe mama lui. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul: „Mulțumesc ca mi-ai dat viața!” / FOTO

13:55, 23.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Bogdan de la Ploiești și asta pentru ca mama lui iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, artistul i-a transmis un mesaj emoționant femeii care i-a dat viața. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare!

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Cum a aparut in mediul online soția lui Sorin Gonțea

13:01, 07.03.2024 - In ediția 15 din Power Couple Romania de pe 6 martie 2024, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați din competiție. La scurt timp de la difuzarea momentului in care aceștia au plecat acasa, soția chef-ului a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale.

Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada dupa eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de reacții

13:25, 02.03.2024 - In gala de vineri, 1 martie 2024, Andrada a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. La scurt timp de la ieșirea din competiție, tanara a publicat un mesaj neașteptate pe rețelele sociale. Iata despre ce este vorba.

Ce mesaj a transmis Roxana Blenche dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Ea și soțul ei au parasit competiția

13:10, 22.02.2024 - Roxana Blenche a transmis un mesaj emoționant dupa eliminarea de la Power Couple Romania. In ediția de pe 21 februarie 2024, ea și soțul ei, Catalin Bucur, au parasit emisiunea in urma voturilor primite din partea celorlalte cupluri.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Boric, dupa incendiile devastatoare din Chile

13:51, 06.02.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis marți un mesaj de condoleanțe președintelui Gabriel Boric Font, in urma incendiilor devastatoare care au afectat Republica Chile și care s-au soldat cu numeroase pierderi de vieți omenești, pagube materiale semnificative și distrugerea extinsa a naturii.


Ce parere ai despre aceasta stire?