Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandra de la "Insula Iubirii", mesaj surprinzător pentru iubit: "Te-ai aşezat pe marginea sufletului meu"

Publicat:

Alexandra de la "" iubeste din nou! Fosta lui Aurel si-a gasit fericirea in bratele unui tanar care pare a fi chiar sufletul ei pereche. Timpul i-a vindecat ranile, iar acum, cu ocazia zilei lui de nastere, i-a multumit pentru tot, intr-un mesaj emotionant.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Vlad și Catalina de la Mireasa vor deveni parinți! Fosta concurenta din sezonul 7 este gravida: ”Ne-am iubit cam mult”

15:05, 11.06.2024 - Veste importanta in casa Mireasa! Vlad și Catalina vor deveni parinți! Cei doi au facut anunțul in ziua in care implinesc un an de la cererea in casatorie! Fosta concurenta din sezonul 7 este insarcinata și urmeaza sa aduca pe lume un bebeluș!

Mireasa, sezon 8. Madi are un nou iubit dupa divorțul de Sergiu. Ce a anunțat despre noul ei partener: „Am ceva sa va spun”

16:11, 03.06.2024 - Madi a anunțat pe rețelele sociale ca iubește din nou, la scurt timp de la divorțul oficial de Sergiu. Fosta concurenta a sezonului 8 Mireasa a vorbit despre noul ei partener, precizand ca nu e o persoana din trecutul sau.

Ce mai face și cum arata acum fosta ispita masculina de la Insula Iubirii, Sorin. S-a casatorit și pare mai fericit ca niciodata

14:05, 27.04.2024 - Povestea lui Sorin de la Insula Iubirii este una care a ramas in amintirea fanilor emisiunii. Insa, dupa ani de la apariția sa pe micul ecran, Sorin a gasit ceea ce mulți cauta toata viața - fericirea alaturi de iubirea vieții sale.

Fosta iubita a lui Madalin, tanarul mort in accidentul din Olt, a fost la mormantul lui. Ce mesaj a scris Narcisa pe coroana / FOTO

00:20, 25.04.2024 - Au trecut deja cateva saptamani de cand Madalin a murit in accidentul din Olt. Familia tanarului nu iși poate reveni din șoc. Prin momente grele trece și Narcisa, fosta lui iubita, tanara din cauza careia s-a spus inițial ca ar fi murit. Se pare ca adolescenta vrea sa ii pastreze vie amintirea lui Madalin.

Noua iubita a lui Arpad Paszkany l-a dat de gol pe fostul finanțator de la CFR » Fosta ispita de la Insula Iubirii are 28 de ani

13:55, 16.04.2024 - Antonela Patruț, in varsta de 28 de ani, este noua iubita a lui Arpad Paszkany, in varsta de 52 de ani. Omul care a finanțat CFR Cluj a divorțat de Anamaria Feher, in varsta de 32 de ani, dupa un mariaj de 7 ani. Actuala iubita a lui Arpad Paszkany e nascuta in Calarași și e pasionata de calatorii.…


Ce parere ai despre aceasta stire?