Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, îngenuncheat de dorul mamei sale. Ce a declarat la Antena Stars: ”Plâng ca un copil”

Publicat:

Momente de nedescris pentru fiul . , ingenuncheat de dorul mamei sale. Artistul a facut declarații dureroase la despre cea care i-a dat viața, susținand ca atunci cand vede imagini cu ea ”plange ca un copil”.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce boala suferea nepotul lui Tzanca Uraganu. Lucas a murit la 8 ani, dupa o lupta grea: „Un copil așa bun...”

23:30, 29.04.2024 - Momente de coșmar pentru familia lui Tzanca Uraganu. Nepotul celebrului manelist a murit la 8 ani. Toata lumea spera la o minune... insa baiețelul a pierdut lupta cu viața. De ce boala suferea Lucas.

Star Matinal. Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, marturisiri emoționante: „Am avut multe momente...” / VIDEO

10:10, 11.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, a facut marturisiri emoționante. Iata ce a declarat el pentru emisiune!

Gabriela Cristea, revoltata dupa ce a aflat ce i-a facut educatoarea fiicei sale la gradinița: „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

15:40, 09.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit recent prin ce abuz emoțional a trecut fiica ei cea mica, Iris, la gradinița. Educatoarea a avut un comportament neadecvat fața de micuța, iar prezentatoarea TV a aflat dupa mult timp despre situație.Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a dezvaluit recent ca fiica…

Selly a investit un milion de euro intr-un film realizat in doar 4 luni: „Socoteala de acasa nu e cea din targ”. Ce așteptari are de la „Buzz House”

15:45, 28.03.2024 - Selly se pregatește sa lanseze un nou film, in luna aprilie a acestui an. Celebrul vlogger a realizat proiectul in doar 4 luni și a investit aproximativ un milion de euro.Celebrul vlogger Selly a investit un milion de euro intr-un film, marcand o noua etapa importanta in cariera sa. Detaliile furnizate…

Star Matinal. Diana Dumitrescu, pregatita pentru al doilea copil! Viața actriței s-a schimbat foarte mult de cand il are pe Carol: „Ma gandesc...” / VIDEO

12:01, 29.02.2024 - In exclusivtate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Diana Dumitrescu a marturisit ca este pregatita pentru al doilea copil. Viața actriței s-a schimbat foarte mult de cand il are pe Carol, fiul ei. Iata ce marturisiri a facut vedeta pentru emisiune!

O femeie din Galați și-a „uitat” copilul la spital, unde venise in vizita la alt copil, internat. Explicația mamei: „Am fost in oraș”

10:25, 20.02.2024 - O femeie de 39 de ani din Galați este anchetata dupa ce și-a lasat un copil pe holul spitalului. Venise in vizita la fiica sa de 8 ani, internata. La plecare, a uitat sa iși ia și baiatul de 9 ani, care o insoțise.

Mirela Vaida prezinta Petrecem in familie, in fiecare duminica, de la 20.00, la Antena Stars

14:50, 08.02.2024 - Incepand din acest weekend, in fiecare duminica, de la ora 20.00, la Antena Stars, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor Petrecem in familie. Momente artistice inedite, interviuri cu personalitati marcante, dar si numere inspirate din show-uri de variet


Ce parere ai despre aceasta stire?