Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă meteo pentru Banat şi Crişana: vreme extrem de rece, lapoviță și ninsoare

Publicat:

Meteorologii au emis, duminica, o informare de lapovița și ninsoare, vreme rece si intensificari ale vantului, valabila de luni dimineața si pana... The post Alerta meteo pentru Banat si Crisana: vreme extrem de rece, lapovița și ninsoare appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta ANM! Vreme rea inainte de Paște in toata țara. Zonele unde se extind ploile și vijeliile

14:10, 01.05.2024 - Alerta ANM in Romania! Vești proaste pentru romanii care așteptau soarele inainte de 1 Mai. Meteorologii au anunțat extinderea ploilor și vijeliilor in cea mai mare parte a țarii. Temperaturile vor scadea brusc in perioada urmatoare. Iata ce zone sunt afectate.

Meteorologii au emis cod galben de vreme rea in 12 județe: precipitații sub forma de lapovița și ninsoare (harta)

10:20, 23.04.2024 - Cod galben de vant și precipitații, pana miercuri dimineața, in 12 județeMeteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant și precipitații, valabila pana miercuri dimineața in 12 județe.

Se strica vremea: averse, descarcari electrice, lapovița și ninsoare. Unde va fi in continuare cald

07:40, 16.04.2024 - Dupa temperaturile de vara, vremea se strica. Meteorologii anunța ca valorile termice scad fața de cele inregistrate in intervalul precedent, mai ales in Banat, Crișana și Maramureș, astfel ca se vor situa in jurul celor specifice perioadei.

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Alerta ANM! Cod galben de ninsori și vreme rea in mai multe zone ale țarii. Ce au anunțat meteorologii

12:00, 25.03.2024 - Administrația de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de cod galben pentru jumatate din țara, anunțand revenirea precipitațiilor sub forma de ploi și ninsori, precum și vant puternic.

Vreme rece și mohorata joi, 7 martie. Unde se anunța lapovița și ninsoare, in ce regiuni va ploua

07:30, 07.03.2024 - Pentru joi, 7 martie, meteorologii anunța o racire considerabila a vremii fața de zilele anterioare. Maximele termice se vor situa intre 2 și 10 grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre -4 și 5 grade Celsius, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Anunț ANM! Lapovița și ninsoare in Romania. De cand se strica vremea

18:30, 03.03.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie anunța ca temperaturie vor scadea. Meteorologii transmit ca un val de aer rece va patrunde in Romania, iar vremea rece se va instala, din nou. Ba chiar sunt anunțate și lapovița și ninsori.

ANM prelungește alerta de vreme rea: S-a emis și cod portocaliu de ninsori in trei județe

10:35, 13.02.2024 - Meteorologii au prelungit informarea de precipitatii si intensificari ale vantului, pana miercuri dimineata. In unele zonele cantitatile vor fi insemnate, iar la munte va ninge. A fost emis cod portocaliu de ninsori in zonele montane din judetele Hunedoara, Alba si Sibiu.Potrivit ANM, in intervalul…


Ce parere ai despre aceasta stire?