Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ CU BOMBĂ la Aeroport! Un explozibil s-ar afla într-un avion ce urmează să aterizeze

Publicat:

NEWS ALERT

(UPDATE 17:49) Potrivit informatiilor este vorba despre cursa Milano-Chisinau, care urmeaza sa aterizeze la ora 18:00.

(17:37) Alerta la Aeroportul din Capitala. Politistii de frontiera au fost anuntati de catre o companie turistica despre receptionarea unui apel anonim, privind plasarea unui explozibil intr-un avion care urmeaza sa aterizeze.

Dupa primirea apelului, politistii le-au cerut toate companiile de la aeroport sa sporeasca masurilor de securitate, la fel au fost mobilizate toate echipele de intervenție ale serviciilor specializate ale MAI: IP Botanica,…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Alerta cu BOMBA intr-un avion plin cu pasageri! Trupele SRI intervin pe Aeroportul Otopeni din Capitala

02:36, 15.06.2024 - Trupele Serfviciului Roman de Informatii s-au deplasat, vineri dupa-amiaza, pe Aeroportul Otopeni din Capitala, dupa ce un avion care urma sa ajunga la Chisinau a cerut o escala neprogramata la Bucuresti. Din primele informatii, se pare ca ar fi izbucnit un scandal la bordul aeronavei si ar fi fost…

Alerta cu BOMBA intr-un avion plin cu pasageri! Trupele SRI intervin pe Aeroportul Otopeni din Capitala

14:36, 14.06.2024 - Trupele Serfviciului Roman de Informatii s-au deplasat, vineri dupa-amiaza, pe Aeroportul Otopeni din Capitala, dupa ce un avion care urma sa ajunga la Chisinau a cerut o escala la Bucuresti. Din primele informatii, se pare ca ar fi izbucnit un scandal la bordul aeronavei si ar fi fost facute amenintari…

(video) Alerte cu bomba la trei școli din capitala: Copiii și profesorii, evacuați, iar experții cu caini au intervenit pentru verificari

13:31, 16.05.2024 - Alerta cu bomba la trei instituții de invațamant din capitala. Potrivit șefei secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, toate subdiviziunile specializate au intervenit imediat, pentru asigurarea securitații elevilor și pedagogilor, dar și verificarea locațiilor.

A sarit de la etajul 2 al Inspectoratului: Poliția din capitala, in alerta dupa ce un minor reținut a fugit ieri

10:25, 24.04.2024 - Polițiștii din capitala sunt in alerta, dupa ce minor reținut și dus la Inspectoratul de Poliție Botanica a fugit, ieri, din incinta instituției. Informația a fost confirmata, pentru UNIMEDIA, de șefa secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

(video) Activitatea Aeroportului Chișinau, perturbata de o noua alerta cu bomba: Au intervenit serviciile specializate

17:35, 21.04.2024 - O noua alerta cu bomba pe Aeroportul Internațional Chișinau. „Toate serviciile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne sunt la fața locului pentru verificari”, a menționat pentru UNIMEDIA ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Poliția de Frontiera a primit doua drone de tip avion, cu decolare verticala

16:45, 17.04.2024 - Poliția de Frontiera a primit doua drone de tip avion, cu decolare verticalaDoua drone de tip avion, cu decolare verticala, au intrat in posesia Poliției de Frontiera. Polițiștii care opereaza dronele au fost instruiți in Africa de Sud, timp de 10 zile.

Alerta in Capitala! A fost gasit un cadavru. Polițiștii de la Secția 5 intervin de urgența

15:55, 05.04.2024 - Alerta in Capitala! O descoperire șocanta a fost facuta in zona de competența a Poliției de la Secția 5. A fost gasit un cadavru, iar polițiștii intervin de urgența pentru a investiga situația. Oamenii legii se ocupa in aceste momente de cercetarea cazului.


Ce parere ai despre aceasta stire?