Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aleksandr Lukaşenko denunţă 'minciunile' Rusiei și avertizează că planul revoluţiei din Belarus va eşua

Publicat:

, , a acuzat, marti, Administratia de la Moscova ca minte in legatura cu prezenta agentilor unor firme de securitate private si a avertizat ca planul lansarii unei revolutii va esua, potrivit agentiei de presa Reuters, anunța MEDIAFAX.

Scrutinul prezidential este programat duminica in Belarus, iar , aflat la putere din 1994 vrea un nou mandat de presedinte.

Autoritatile au arestat agenti ai unor firme de securitate ruse pe care ii acuza de "pregatirea unor actiuni teroriste".

Citește și: DNA intra la rupere! Fost…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

IN DIRECT: Putin, investit pentru un nou mandat intr-o ceremonie boicotata de SUA și UE. Franța și-a trimis in schimb ambasadorul. „Nu avem nicio dorința de schimbare de regim”

12:00, 07.05.2024 - Vladimir Putin depune marți, 7 mai, juramantul de investitura pentru al cincilea mandat de președinte al Rusiei. Ceremonia va fi boicotata de SUA și majoritatea țarilor din UE. Franța se numara insa printre țarile blocului comunitar care vor avea reprezentanți la evenimentul de la Moscova, relateaza…

Schimbare de paradigma – O țara aliata Rusiei face o dezvaluire bomba: 'Am alertat Moscova asupra amenintarilor de securitate (Reuters)

19:20, 01.04.2024 - Schimbare de paradigma – O țara aliata Rusiei face o dezvaluire bomba: 'Am alertat Moscova asupra amenintarilor de securitate (Reuters)Iranul a informat Rusia asupra posibilitatii unei "operatiuni teroriste" majore pe teritoriul ei inaintea masacrului comis luna trecuta intr-o sala de concerte din apropierea…

Serviciul de securitate rus examineaza cererea de a ancheta implicarea Occidentului in atentatul de la Moscova

13:35, 27.03.2024 - Anchetatorii de stat din Rusia au anuntat miercuri ca vor studia cererea unor parlamentari de a investiga ceea ce acestia au numit „organizarea, finantarea si executarea de acte teroriste" impotriva Rusiei de catre Statele Unite si alte tari occidentale, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Seful FSB acuza SUA, Regatul Unit si Ucraina ca se afla in spatele atacului de la Moscova (TASS)

18:05, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a declarat marti ca SUA, Regatul Unit si Ucraina se afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, informeaza Reuters, care citeaza TASS.

Seful FSB acuza SUA, Marea Britanie si Ucraina ca ar fi in spatele atacului de la Moscova

17:15, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a acuzat marti SUA, Regatul Unit si Ucraina ca s-ar afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, informeaza Reuters, care citeaza TASS.

Unele banci occidentale spun ca exista riscuri daca transfera castigurile aduse de activele rusesti inghetate

22:10, 21.03.2024 - Propunerile Uniunii Europene de a redistribui miliarde de euro generate de dobanzile activelor rusesti inghetate sunt contestate de catre unele banci occidentale, care se tem ca acest lucru ar putea duce la litigii costisitoare, au declarat surse de rang inalt din sectorul de profil, citate Reuters…

Un rus care asambla și lansa drone pentru Ucraina a fost arestat la Moscova

12:05, 15.03.2024 - Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei a anuntat vineri ca un cetatean rus a fost arestat la Moscova sub suspiciunea de tradare si ca acesta a marturisit ca asambla si lansa drone in folosul Ucrainei, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

Centrala nucleara pe Luna! Rusia și China au facut acum anunțul

22:00, 05.03.2024 - Anunț șocant venit din Rusia, care va colabora cu China pentru a amplasa prima centrala nucleara pe Luna! Vedeți in randurile de mai jos pentru ce va fi folosita aceasta. Rusia si China vor sa amplaseze o centrala nucleara pe Luna! Planul va fi pus in aplicare intre 2033 și 2035, dupa cum a declarat…


Ce parere ai despre aceasta stire?