Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegeri parlamentare 2020: Prezenţă extrem de scăzută la vot

Publicat:

Prezenta la vot a ajuns la la ora 14, la nivel national la 16,77-, fata de 20,23- la alegerile parlamentare din 2016. La alegerile locale din 2020, prezenta la urne a fost 23,71-. Cea mai slaba prezenta se inregistreaza in judetul Vaslui, 10,36-, cu peste 3 procente sub media nationala. Cei mai multi alegatori au mers la vot in Mehedinti, 19,68-, aproape 6- peste media nationala. a prezentat pe contul sau de socializare un tabel in care face o comp (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prefectura județului Dambovița a gazduit o expoziție cu picturile unor copii extrem de talentați

06:20, 12.04.2024 - Prefectura județului Dambovița a gazduit pentru mai bine de doua saptamani picturile unor copii extrem de talentați.Ei ne arata cum vad lumea și cum ar dori sa fie societatea de maine. „Am avut marea bucurie sa particip la un vernisaj al tinerelor talente coordonate de doamna profesoara Gabriela Anastasoaei,…

Sud-coreenii au ieșit la vot: alegerile parlamentare, aflate in plina desfașurare, sunt cruciale pentru președintele Yoon Suk Yeol - Video

06:45, 10.04.2024 - Sud-coreenii au inceput sa voteze miercuri in cadrul alegerilor parlamentare, un vot ce serveste si ca referendum pentru sau impotriva presedintelui Yoon Suk Yeol si a programului sau conservator, dupa o campanie electorala polarizata si plina de ura, informeaza AFP, citat de AGERPRES.

Care este strategia de campanie a liberalilor clujeni pentru alegerile din iunie: „Știm bine ce avem de facut și suntem extrem de motivați”

16:45, 09.04.2024 - Alegerile locale și europarlamentare vor fi organizate exact peste doua luni de zile, in 9 iunie 2024. Pregatirile in cadrul partidelor politice sunt in toi pentru ca totul sa iasa așa cum și-au propus.

Doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare din Coreea de Sud. Ce spera sa obțina președintele Yoon la „ziua judecații”

10:30, 05.04.2024 - Presedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol a votat vineri, in prima din cele doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare de saptamana viitoare. PD si alte partide de opozitie au descris alegerile ca fiind ”ziua judecatii”, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Schimbari surpriza pe lista candidaților PNL – PSD la europarlamentare: dispar Ramona Chiriac și Vasile Blaga

18:00, 21.03.2024 - Surpriza cea mai mare este ca Ramona Chiriac , șefa Reprezentanței Comisiei Europene la București, nu mai apare in fruntea listei candidaților la europarlamentare, așa cum se anunțase. Conducerea PNL a stabilit astazi o noua lista a candidaților pentru alegerile europarlamentare. De pe cea veche a disparut…

MAE a publicat documentele necesare diasporei pentru votul prin corespondenta la prezidentiale si parlamentare

17:10, 11.03.2024 - Ministrul Afacerilor Externe (MAE) a emis luni ordinul ministrului privind documentele care atesta resedinta in strainatate a cetatenilor romani, in vederea exercitarii dreptului de vot prin corespondenta la alegerile pentru Presedintele Romaniei sau la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor.

Moșoaia, una dintre cele mai tinere comune din Romania. Peste 64% din populatie are pana in 50 de ani

18:00, 05.03.2024 - Se spune ca zonele rurale din județul Argeș sunt din ce in ce mai puțin populate. Tinerii au migrat catre orașe in cautarea unui trai mai bun, din dorința de a evolua. Insa, se pare ca ca exista și excepții, iar una este comuna Moșoaia. Conform recensamantului realizat la nivel național in 2022, populația…

Prezenta la urne la alegerile generale din Iran ar putea fi cea mai scazuta de dupa Revolutia Islamica (informatii neoficiale)

20:40, 02.03.2024 - Informatii neoficiale releva ca prezenta la urne la alegerile parlamentare de vineri din Iran a fost cea mai redusa, de la Revolutia Islamica din 1979, relateaza BBC citat de Rador Radio Romania. La scrutin au participat, practic, formatiuni radicale si alte partide conservatoare. De asemenea, au…


Ce parere ai despre aceasta stire?