Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alain Delon, adevărul despre femeile pe care le-a iubit: „Au fost toate obsedate de mine. Eram, într-adevăr, atrăgător“

Publicat:

Actor emblematic, un cuceritor fara pereche, , care astazi implinește 88 de ani, a explicat in urma cu mai mulți ani ca a „nimerit in aceasta meserie gratie femeilor“. Cu toate acestea, starul francez a marturisit ca a avut un mare regret in viața.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cate perechi de incalțaminte trebuie sa aiba un barbat

09:05, 01.05.2024 - Femeile au reputația de a fi niște „colecționare” de pantofi. Adevarul este ca are sens, pantoful este elementul cheie care rotunjește ținuta, cel care o face sa fie un succes sau face ca ansamblul sa nu primeasca decat o nota de trecere.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Relațiile Regelui Charles inainte de casatoria cu Regina Camilla. Cine sunt femeile din viața monarhului Marii Britanii

08:05, 07.04.2024 - Relațiile Regelui Charles inainte de casatoria cu Regina Camilla. Cine sunt femeile din viața monarhului Marii BritaniiPresa a scris de-a lungul timpului despre ce relații a avut Regele Charles inainte de casatoria sa cu Regina Camilla. Monarhul Marii Britanii s-a iubit cu mai multe femeie inainte…

Insula Iubirii, sezon 7. Bianca Giurca, adevarul despre viața ei amoroasa. Cum a raspuns intrebata daca are un nou iubit

14:55, 09.03.2024 - Cum a raspuns Bianca Giurca de la Insula Iubirii sezonul 7 intrebata daca are o noua relație. Tanara a fost recent surprinsa in compania unul alt barbat alaturi de care parea extrem de fericita.

Adevarul trist despre femeile din Romania: Jumatate se simt rușinate de corpul lor, șase din zece țin diete extreme

04:15, 09.03.2024 - Șase din zece fete au incercat diete extreme sau periculoase pentru a crește sau a scadea in greutate. Asta din cauza presiunilor pe care le resimt din pricina imaginilor promovate in media, inclusiv pe rețelele de socializare. O alta cauza este reprezentata de criticile aduse din partea baieților…

Dana Nalbaru, adevarul despre barbatul pe care l-a iubit timp de 6 ani, inainte de casatorie: „Asta nu a mers”

19:56, 13.02.2024 - Inainte de casatoria cu actorul Dragoș Bucur, Dana Nalbaru s-a iubit cu artist celebru. Deși au fost impreuna 6 ani, cei doi s-au desparțit uimind pe toata lumea. In urma cu ceva timp, cantareața a spus ca unul dintre motivele care au dus la incheierea relației a fost comunicarea.

Cati bani vor primi barbatii si femeile intre 18 si 35 de ani care vor efectua serviciul militar voluntar

10:55, 07.02.2024 - Proiectul de lege privind introducerea stagiului militar voluntar se afla in procedura de avizare la Ministerul Finanțelor și ar putea intra in dezbaterea Parlamentului in actuala sesiune, in procedura de urgența. Stagiul militar voluntar va fi prevazut pentru femei si barbati cu varste intre 18 si…


Ce parere ai despre aceasta stire?