Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Air Moldova: Cursa Chișinău-Milan, planificată pentru azi, a fost amânată

Publicat:

cu destinația Chișinau-Milan-Chișinau, planificata pentru astazi, 18 octombrie, a fost amanata. Despre aceasta au anunțat reprezentanții companiei aeriene, noteaza UNIMEDIA.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski merge in vizita in Spania si se va intalni cu regele Felipe: Pe cand este planificata deplasarea

19:01, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de digi24.ro .

Probleme tehnice pe Aeroportul din Iași. O cursa spre Roma, amanata

20:00, 10.05.2024 - "Aeronava de pe cursa Iași-Roma s-a intors din drum. Sunt niște defecțiuni tehnice",  au declarat reprezentanții Aeroportului Internațional din Iași, citati de BZI. Aproximativ 165 de persoane au fost debarcate dupa ce aeronava a trebuit sa revina la sol. Din cauza unei probleme tehnice depistata in…

Autostrada Transilvania. Desemnarea caștigatorului pentru segmentul dintre Poarta Salajului și Nușfalau, amanata de CNAIR pana la finalul lunii mai.

13:05, 01.05.2024 - Decizia in cazul celui mai mare contract de autostrada din Romania este din nou amanata de CNAIR. Contractul pentru segmentul dintre Poarta Salajului și Nușfalau de pe A3 nu are inca un constructor desemnat.

Ancuța Popoviciu va judeca in continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amanata de CSM

16:35, 17.04.2024 - Ancuța Popoviciu scapa momentan de suspendare! Magistratul care a intrebat daca la proces se afla și Sebi Olariu, unul dintre tinerii omorați de Vlad Pascu, va judeca și ultimul termen al acestui proces. Ancuța Popoviciu a fost propusa pentru suspendare de Inspecția Judiciara, in urma cu o zi.

Aderarea Bulgariei la euro ar putea fi amanata, anunța ministrul de Finante

09:35, 19.03.2024 - Ministrul Finantelor din Bulgaria, Assen Vassilev, spune ca procesul de aderare la zona euro a tarii vecine continua, dar data exacta a aderarii ar putea fi amanata cu cateva luni, in conditiile in care autoritatile de la Sofia incearca sa indeplineasca criteriile de aderare in 2025, transmite Bloomberg,…

Se intampla ceva la AUR Arad? Lansarea candidaților, amanata

14:21, 18.03.2024 - AUR Arad a anunțat lansarea candidaților pentru alegerile locale pentru astazi, luni, 18 martie, la sala Teatrului de Stat din Arad. La lansare urma sa fie prezenta și o echipa din conducerea partidului, in frunte cu George Simion. Surprinzator, in cursul dimineții, un comunicat de presa a anunțat amanarea…

A fost amanata cu 24 de ore, lansarea unui nou echipaj de astronauti spre ISS, din Florida

10:40, 03.03.2024 - Lansarea din Florida a unei rachete Falcon 9 a companiei SpaceX, care urma sa trimita in noaptea de sambata spre duminica trei astronauti americani si un cosmonaut rus spre Statia Spatiala Internationala (ISS), a fost amanata cu o zi din cauza conditiilor meteorologice, informeaza AFP.

Sedinta coalitiei de guvenare a fost amanata de PSD din cauza declaratiilor facute de liberali

16:30, 18.02.2024 - Sedinta coalitiei de guvernare in care urma sa se ia deciziile privind comasarea alegerilor nu va mai avea loc. Potrivit unor surse, social-democratii le-ar fi transmis, in urma cu scurt timp, liberalilor, ca intalnirea programata pentru ora 18.00 nu se m


Ce parere ai despre aceasta stire?