Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”Agresorul” de la Răchiți, reacție neașteptată la bătaia lui Nechifor: Este bolnav un pic la cap!

Publicat:

, barbatul care l-ar fi batut pe , fostul director al Stațiunii de Cercetare de la Popauți a avut o reacție neașteptata contactat fiind de Botoșaneanul cu privire la altercația avuta astazi.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Geanina Craciun a fost eliminata din sezonul 13. Ce reacție neașteptata a avut Richard Abou Zaki

00:00, 25.04.2024 - Geanina Craciun a fost eliminata in ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzata pe 24 aprilie 2024. Concurenta a obținut cel mai mic punctaj la proba individuala și Richard Abou Zaki a avut o reacție neașteptata cand a aflat verdictul.

Reacție neașteptata! Alina Ceușan, despre divorțul bunei sale prietene, Carmen Grebenișan: ”Cred ca a fost o decizie ințeleapta”

13:20, 08.04.2024 - Vloggerița Alina Ceușan este extrem de apropiata de Carmen Grebenișan, astfel ca știe multe detalii despre relația acesteia cu Alex Militaru, de care a anunțat ca divorțeaza.Alina Ceușan crede ca prietena ei, Carmen Grebenișan, a decis bine, cu toate ca nu au trecut nici trei ani de la cununia civila.…

Xtra Night Show. Iubita lui Nikolas Sax, prima reacție dupa ce s-a aflat de bataia dintre el și Jador: „Au fost ca frații”. De la ce s-ar fi certat

09:15, 26.03.2024 - Nikolas Sax și Jador erau buni prieteni, dar au ajuns la un scandal fara precedent de curand, intr-un hotel din Londra, acolo unde s-au batut. Iubita lui Nikolas Sax spune ca, intr-adevar, au existat probleme intre cei doi și au ajuns sa nu iși mai vorbeasca.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Chef Vlad Padurescu a avut o reacție neașteptata cand a gustat preparatul lui Alexandru Sautner

22:30, 18.03.2024 - In prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, farfuriile celor patru Chefi au fost degustate de celebrul bucatar Vlad Padurescu. Acesta a avut o reacție neașteptata cand a gustat din farfuria lui Alexandru Sautner.

Vremea rasadurilor. Cercetatorii vor sa ridice calitatea legumelor din gradinile romanilor

13:45, 12.03.2024 - Rasadurile sunt la mare cautare in aceasta perioada. In serele Statiunii de Cercetare și Dezvoltare pentru Legumicultura Buzau, cercetatorii lucreaza la foc continuu pentru ca romanii sa puna pe masa cele mai gustoase legume.

Adriana Bahmuțeanu, reacție neașteptata dupa ce numele lui Gheboasa a aparut intr-un dosar de trafic de droguri: „Se jura cu mana pe inima...” / VIDEO

10:35, 05.03.2024 - Pe 1 martie, Gheboasa a fost audiat la DIICOT, dupa ce numele lui a aparut intr-un dosar de trafic de droguri. Situația a starnit revolta, in special in mediul online, mai ales ca nu este pentru prima data cand tanarul provoaca controverse, dupa prestația de anul trecut de la Untold.

IPS Teodosie, reacție neașteptata dupa ce a fost sancționat de Sfantul Sinod. Ce decizie a luat Arhiepiscoul Tomisului: ”Ne pregatim de...”

12:10, 01.03.2024 - IPS Teodosie a fost taxat dur de Sfantul Sinod, in urma declarațiilor pe care le-a facut in spațiul public. Dupa decizia neașteptata, Arhiepiscopul Tomisului a reacționat și a facut declarații despre acest subiect. Iata ve a hotarat!


Ce parere ai despre aceasta stire?