Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AFGANISTAN - Zece civili, printre care si trei copii, morti in explozia unei bombe

Publicat:

Zece civili afgani, intre care trei copii, au fost ucisi azi, 13 mai, in explozia unei bombe, pe un drum, in timp ce se duceau la funeralii, in sudul tarii, a anuntat politia locala. "O furgoneta a lovit la pranz o mina artizanala in districtul Arghistan. Zece persoane au fost ucise, intre care patru femei si trei copii, iar alte 12 au fost ranite", a declarat pentru AFP generalul , seful politiei din provincia Kandahar. "In urma cu trei zile, o ruda a lor a fost ucisa, iar ei se duceau astazi (luni) la funeraliile sale", a adaugat el.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu intr-un parc de distractii din India: Bilantul a urcat la 27 de morti, dintre care patru copii

12:30, 26.05.2024 - Douazeci si sapte de persoane, dintre care patru copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata intr-un parc de distractii din vestul Indiei, conform unui nou bilant al politiei, relateaza France Presse.

20 de ani de la explozia de la Mihailești, soldata cu 18 morți. "Parca un meteorit lovise pamantul, un crater cat un bloc"

16:40, 24.05.2024 - La monumentul funerar din localitatea Mihailesti au fost comemorate victimele exploziei produse pe drumul national DN 2 (E85) in urma cu 20 de ani, in urma careia s-au inregistrat 18 morti, intre care sapte pompieri si doi jurnalisti si 13 raniti, scrie Agerpres.

Un atac rus cu bombe aeriene in orașul ucrainean Dergaci a ranit șase copii și un adult

19:06, 02.05.2024 - Sase copii si un adult au fost raniti joi intr-un atac rus cu bombe aeriene in orasul Dergaci din regiunea Harkov, in nord-estul Ucrainei, a anuntat guvernatorul regional, informeaza AFP, potrivit agerpres.ro. “Sapte persoane au fost ranite, dintre care sase copii, in urma unui atac inamic cu bombe…

Romanul mort in explozia din Italia, Petronel, ultima conversația cu soția lui, Laura: „Ma duc...”. Doi copii au ramas fara tata

11:01, 17.04.2024 - Petronel se numara printre muncitorii care au murit in explozia din Italia. Patru persoane și-au pierdut viața, iar romanul a lasat in urma o soție indurerata și doi copii care au aflat de la școala ca au ramas orfani. In ziua in care a avut loc tragedia, barbatul și-a sunat soția.

El este Petronel, romanul mort in explozia de la hidrocentrala din Italia. Doi copii au ramas fara tata: "Multa putere familiei indurerate"

14:36, 10.04.2024 - Petronel Tanase locuia in Settimo Torinese de mai mulți ani alaturi de soția și cei doi copii ai lor. Barbatul, in varsta de 45 de ani, si-a pierdut viata in urma exploziei de la hidrocentrala din Italia.

Membru al unei grupari pro-Ucraina, ucis de explozia unei bombe in timpul arestarii, potrivit FSB

15:40, 26.03.2024 - Un membru al unei grupari pro-Ucraina a fi fost ucis in timpul unei operațiuni de arestare in regiunea Samara (Volga), dupa ce o bomba pe care o avea asupra lui a explodat, au declarat oficialii Serviciului Federal rus de Securitate (FSB).

Imagini dureroase de la inmormantarea mamei și celor trei copii morți in incendiul din Bologna. Apropiații trec prin clipe de coșmar / FOTO

15:15, 24.03.2024 - Imagini dureroase de la inmormantarea mamei și celor trei copii morți in incendiul din Bologna. Apropiații trec prin clipe de coșmar in urma tragediei din nordul Italiei. Mai mulți preoți i-au condus pe ultimul drum.

Tensiuni extreme au erupt intre Pakistan și Afganistan. Bombardamente violente si amenințari extreme

13:10, 18.03.2024 - Kabulul ameninta luni Islamabadul cu consecinte incontrolabile, in urma unor atacuri pakistaneze aeriene soldate cu moartea a opt civili - femei si copii - in doua provincii afgane situate in apropierea frontierei comune, relateaza AFP. In replica, Talibanii afgani au anunțat ca ataca pozițiile militare…


Ce parere ai despre aceasta stire?