Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana Bahmuţeanu, mesaj sfâşietor pentru Nataşa Raab, la înmormântarea soţului actriţei: "Dumnezeu să îţi dea putere"

Publicat:

si-a condus jumatatea pe ultimul drum! Cu sufletul sfasiat de durere, actrita abia si-a gasit puterea de a vorbi. Alaturi de ea a fost si , care a tinut sa-i transmita un mesaj

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O cantareata apreciata pe vremea lui Ceausescu a murit

16:26, 30.04.2024 - Este doliu in Biserica Ortodoxa Romana, dar si in lumea muzicii. Maicuța Anastasia, cunoscuta anterior sub numele de Puica Igiroșanu, artista iubita din perioada regimului lui Nicolae Ceaușescu, a murit. „Maica Anastasia, cunoscuta de publicul larg drept Puica lgiroșanu, a trecut la Domnul. Trupul neinsuflețit…

GENOMUL UMAN In ADN-ul uman exista un mesaj de la Dumnezeu

09:05, 28.04.2024 - Unul din marile mistere ale ADN-ului uman a fost descoperit de cercetatorii din domeniu in genomul uman, anunța siteul delightfulknowledge.com.  The post GENOMUL UMAN In ADN-ul uman exista un mesaj de la Dumnezeu first appeared on Informatia Zilei .

Laura Vass, mesaj sfașietor pentru fani din ambulanța. Ce se intampla cu celebra artista: „Nu am vorbit in mod public despre asta”

11:55, 26.04.2024 - Laura Vass și-a speriat fanii, dupa ce a postat un mesaj in care le trasmite ca a ajuns de urgența la spital și ca a dorit sa se știe chiar de la ea despre ce e vorba. Iata ce se intampla

Soția lui Costel Corduneanu, mesaj sfașietor dupa ce interlopul a fost inmormantat ieri: „Legenda și eroul nostru”. Grațiela s-a dezlipit cu greu de sicriu

16:45, 20.04.2024 - Ieri a fost, de departe, cea mai grea zi pentru familia lui Costel Corduneanu. Interlopul a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Soția lui, Grațiela, sufera cumplit de cand Costel Corduneanu, iar la inmormantare s-a putut dezlipi cu greu de sicriu.

Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, mesaj emoționant la 5 zile de la inmormantarea fiicei sale: "Nu pierzi un suflet drag doar o singura data"

12:40, 31.03.2024 - La cinci zile de la inmormanatrea fiicei sale, tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, a transmis un mesaj emoționant. Iata ce postare a facut publica parintele indurerat!

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Iulya Navalniia a lipsit de la inmormantarea soțului ei. Mesaj sfașietor de adio: „Nu știu cum sa traiesc fara tine“

20:21, 01.03.2024 - 'Nu știu cum sa traiesc fara tine' - Iulya Navalniia a postat un mesaj de adio pentru soțul ei, care a fost inmormantat astazi. Vaduva lui Alexei Navalnii a postat pe X și pe Instagram un mesaj de adio sfașietor pentru soțul ei decedat. La inmormantare au luat parte parinții sai și cațiva apropiați,…


Ce parere ai despre aceasta stire?