Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul despre sinuciderea lui Robin Williams. Cu ce probleme se confrunta în ultimele luni de viață: ”Era urmărit de un monstru invizibil!”

Publicat:

Au trecut aproape șase ani de zile de cand actorul s-a sinucis, iar acum vaduva lui, , a facut dezvaluiri despre cel care i-a fost soț, in cadrul documentarului  "Robin’s Wish", lansat pe 1 septembrie.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Enache se confrunta cu probleme grave de sanatate. Ce a pațit artistul și de ce are nevoie urgent de operație

13:15, 25.04.2024 - Adrian Enache, celebrul artist, trece prin momente dificile dupa ce starea lui de sanatatea s-a deteriorate. Dupa diagnosticul medicilor, Adrian Enache trebuie sa fie supus unei operații de urgența.

Zborurile medicale ale Asociației Blondie, șansa la viața pentru 700 de copii cu probleme grave

17:10, 15.04.2024 - Asociația Blondie a marcat, marți, 200 de zboruri medicale, prin care peste 700 de copii romani au fost transportați la clinici din strainatate, pentru a putea primi un tratament corespunzator.   Cei mai mulți dintre copiii transportați cu sprijinul Asociației Blondie, aproximativ 80%, au fost mai mici…

Alina Marymar, semnal de alarma in randul parinților. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate: „Simt sa va spun asta” / fOTO

16:55, 28.03.2024 - Alina Marymar a tras un semnal de alarma, in urma cu puțin timp, in randul parinților, pe internet. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate. Iata despre cine este vorba!

Georgiana Lobonț și soțul ei, ghinion dupa ghinion! Cei doi soți se confrunta cu probleme in instanța

23:45, 24.02.2024 - Georgiana Lobonț și soțul ei au ghinion dupa ghinion in instanța. Ci doi soți trec prin momente delicate dupa ce au platit o suma importanta de bani pentru achiziționarea unei locuințe in Dubai. Ce au hotarat magistrații.

Mesaj ingrijorator dinspre Oțelul Galați: „Dorinel Munteanu se confrunta cu serioase probleme de sanatate”

16:41, 20.02.2024 - Cristian Munteanu, managerul general al Oțelului Galați, și-a exprimat public susținerea fața de antrenorul echipei, Dorinel Munteanu. „Neamțul” se confrunta cu probleme de sanatate serioase, care il fac sa nu poata fi prezent alaturi de stafful sau, fiind necesara spitalizarea acestuia. Oficialul galațenilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?