Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul despre gențile de milioane de euro ale Anamariei Prodan. Câte are, de fapt, în garderobă: „Vreau să-mi fac dressing”

Publicat:

Dintre toate obiectele de lux pe care le deține, ține cel mai mult la gențile și la ceasurile ei. Poarta pe ambele maini accesorii in valoare de cateva sute de mii de euro, iar gențile din garderoba ajung cu lejeritate in zona milioanelor. O singura geanta, una foarte rara și speciala, a costat-o nu mai puțin de 300 de mii de euro!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de cand formeaza un cuplu cu Ronald Gavril: „Un barbat adevarat”. Simte ca și-a gasit fericirea

23:30, 19.04.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt impreuna de cateva luni și sunt de nedesparțit de cand formeaza un cuplu. Impresara are doar cuvinte de lauda la adresa iubitului ei și spune ca a vazut ce inseamna, de fapt, sa fie cu adevarat fericita langa partener.

Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit sa iși invinga pana și cea mai mare frica

22:45, 19.04.2024 - Anamaria Prodan spune ca a reușit, intr-un final, sa iși invinga și cea mai mare frica intr-un moment in care viața a pus-o la incercare: moartea Ionelei Prodan. Despre acea perioada, impresara a povestit ca a fost, de departe, cea mai dificila, dar și in urma careia a avut de invațat o mulțime de lecții.

Prodanca. Punct și de la capat. De ce spun Bebe și Sarah ca Rebecca este copilul preferat al Anamariei Prodan: „Face tot ce poate...” / VIDEO

20:30, 13.04.2024 - Anamaria Prodan este o femeie de succes, fericita și implinita și se mandrește cu cei trei copii ai sai. In edișia din aceasta seara Prodanca. Punct și de la capat, Bebe a spus ca Rebecca ar fi, de fapt, preferata impresarei. Iata de crede el și sora sa, Sarah, acest lucru.

Gigi Becali, de nerecunoscut! Anamaria Prodan a spus adevarul. Ce se intampla, de fapt, cu latifundiarul din Pipera

08:05, 10.04.2024 - Gigi Becali, de nerecunoscut! Anamaria Prodan a dat cartile pe fata si a spus adevarul despre latifundiarul din Pipera.Vezi AICI dezvaluiri socante despre Gigi Becali facute de catre Anamaria Prodan...Gigi Becali si Anamaria Prodan au fost certati, mai multi ani.

Reacția incredibila a Anamariei Prodan dupa ce Corina Caciuc a nascut copilul lui Reghecampf: ‘Sa nu ii paraseasca’

12:05, 01.04.2024 - Anamaria Prodan nu a mai rezistat. Dupa ce a aflat ca Reghe a devenit din nou tata, i-a transmis un mesaj hotarat acestuia. Ce acuzații grave a facut impresara la adresa fostului ei soț și ce sfaturi i-a oferit acestuia, dupa ce a venit pe lume al patrulea copil, tot un baiat. Reghe, din nou […] The…

Sarah Dumitrescu, adevarul despre intervențiile estetice. Cum a reacționat Anamaria Prodan: „Sa vada toata Romania”

11:30, 19.02.2024 - Anamaria Prodan a dat carțile pe fața și a spus adevarul, dupa ce s-a speculat ca fiica ei, Sarah, a apelat la medicul estetician. Impresara spune ca aceasta nu are nicio intervenție estetica la nivelul feței.Anamaria Prodan și Sarah Dumitrescu au mers in cabinetul medicului estetician, insa nu și-au…

Sarah Prodan, adevarul despre intervențiile estetice. La ce procedura apeleaza. Anamaria Prodan: „Poate sa ma judece oricine”

19:30, 18.02.2024 - Sarah Prodan, fiica Anamariei Prodan, a intrat in cabinetul medicului estetician pentru o procedura care o ajuta in viața ei de sportiva. Doctorul a ținut sa precizeze ca bachetbalista nu are operații estetice și nici proceduri la nivelul feței.

Prodanca. Punct și de la capat. Are sau nu Sarah Dumitrescu operații estetice? Anamaria Prodan a spus adevarul: „Sunt pentru chestiile mici care repara” / VIDEO

16:30, 18.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, s-a aflat adevarul despre intervențiile estetice pe care le are fiica cea mica a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu. A apelat sau nu tanara sportiva de performanța la astfel de proceduri? Anamaria Prodan a spus adevarul!


Ce parere ai despre aceasta stire?