Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărata cauză a morții lui Mihai Eminescu: mitul sifilisului a fost desființat. Ce l-a ucis în realitate

Publicat:

Este posibil ca inima sa sa nu fi rezistat tratamentului cu mercur, afectiunii bipolare de care suferea si fumatului. Acesta este concluzia a 12 reputați medici romani care spun ca nu a fost ucis de sifilis, așa cum s-a spus.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cadavrul unui roman, gasit intr-o piața publica din Italia. Ce ipoteze au polițiștii cu privire la cauza morții

17:15, 27.04.2024 - Este alerta in Italia! Cadavrul unui roman a fost gasit intr-o piața publica, vizitata de o mulțime de oameni. Mai mulți trecatori au sunat imediat la poliție, dupa ce au gasit trupul neinsuflețit al romanului. Iata ce ipoteze au polițiștii cu privire la cauza morții.

Tanar gasit decedat pe strada intr-un municipiu din vestul tarii

09:25, 23.04.2024 - Un tanar in varsta de 21 de ani a fost gasit decedat pe o strada din municipiul Orastie, judetul Hunedoara. Deocamdata nu se stie exact cauza mortii. „Din primele cercetari, nu exista suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale, insa necropsia va stabili cu exactitate cauza morții”, a transmis un…

Doliu uriaș in Romania. A murit Daniel Barbu, fostul ministru al Culturii: care a fost cauza morții

11:55, 18.03.2024 - Fostul ministru al Culturii Daniel Barbu s-a stins din viața luni, 18 martie 2024, la varsta de 67 de ani. Evenimentul a survenit pe fondul unor probleme de sanatate grave, cu care profesorul se confrunta de mai mulți ani. Ce informații se știu pana la momentul redactarii acestui material. Fostul ministru…

Care a fost cauza morții lui Mile Povan! Iubita lui, Roxana, a dezmințit zvonurile ca tragedia ar fi fost produsa de pastilele de slabit: ”L-ar fi afectat...”

11:05, 07.03.2024 - Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele celor care l-au iubit, dar a starnit și o mulțime de specualții, cu privire la cauza morții. S-a spus ca tragedia s-a produs din cauza pastilelor de slabit, insa iubita lui, Roxana, a dezmințit aceste zvonuri. Iata care a fost reala cauza a morții!

Care este cauza morții lui Mile Povan, de fapt. Ce spune rezultatul autopsiei

16:36, 29.02.2024 - S-a aflat cauza morții lui Mile Povan, tanarului in varsta de 31 de ani care au fost gasit decedat in casa pe data de 27 februarie 2024. Marius, fratele cantarețului de muzica populara, a scos la iveala rezultatul autopsiei.

Șeful spionajului militar al Ucrainei susține ca știe cauza morții lui Navalnii: „S-ar putea sa va dezamagesc”

10:40, 26.02.2024 - Șeful informațiilor militare ucrainene a spus care ar fi fost cauza decesului opozantului rus Aleksei Navalnii. Kirilo Budanov, șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului Apararii Ucrainean, a dezvaluit ca acesta a murit din cauze naturale.

Raport medical: Care ar fi fost cauza morții lui Alexei Navalnii

08:45, 23.02.2024 - Moartea opozantului rus Alexei Navalnii a suscitat vii dezbateri, in special in mediile occidentale care l-au acuzat pe Vladimir Putin de uciderea principalului sau opozant. Potrivit raportului medical Navlanii ar fi murit din cauze naturale.'In raportul medical cu privire la decesul lui Aleksei…

Cauza morții presedintelui CJ Vrancea, Catalin Toma: „E vorba de evolutia nefavorabila si nefericita a unei afectiuni respiratorii“

21:10, 17.02.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a spus ca decesul presedintelui CJ Vrancea, Catalin Toma, a survenit ca urmare a evoluției unei afectiuni respiratorii cu complicatii cardio-vasculare.


Ce parere ai despre aceasta stire?