Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACUZATĂ DE PLAGIAT, Inna SE APĂRĂ! Vezi ce ARGUMENTE aduce!

Publicat:

Dupa ce Inna a fost acuzata ca piesa ei “More than Friends” este plagiata dupa o melodie a lui Pittbul, artista ia pozitie.

"More than Friends", cel de-al patrulea single de pe urmatorul album "" este compus de si DJ Frank E alaturi de care INNA se afla la prima colaborare.

INNA a lucrat cu cei doi in timpul vizitei ei din America de vara trecua, iar videoclipul a fost filmat la sfarsitul lunii octombrie 2012.

Acuzatiile de plagiat aparute ieri sunt nefondate, autorul piesei lui Pitbull fiind acelasi cu cel care a creat…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatații, condamnata de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de inchisoare cu executare

12:51, 26.04.2024 - Decizia Tribunalului din Cluj a fost publicata pe portalul justiției . Sentința nu este definitiva și poate fi atacata cu apel. „In baza art. 396 alin. (2) C.proc.pen., cu retinerea art. 36 alin. (1) C.pen., condamna inculpata P.S., la pedeapsa de 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in regim privativ…

Sorina Pintea, condamnata de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de inchisoare cu executare

12:35, 26.04.2024 - Decizia Tribunalului din Cluj a fost publicata pe portalul justiției . Sentința nu este definitiva și poate fi atacata cu apel. „In baza art. 396 alin. (2) C.proc.pen., cu retinerea art. 36 alin. (1) C.pen., condamna inculpata P.S., la pedeapsa de 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in regim privativ…

Cirstoiu se apara de acuzațiile de incompatibilitate: Și Nicușor Dan și Clotilde Armand sunt in situații similare

20:36, 17.04.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul PNL - PSD la Primaria Capitalei se apara de acuzațiile conform carora medicii rezidenți ar fi trimis pacienți de la Universitar la clinica privata ANEMONA, a soției sale sa fie consultați pe bani, nu in baza asigurarilor de sanatate.

IKEA se apara neconvingator dupa ce a fost acuzata ca taie padurile patriei

22:05, 16.04.2024 - Organizațiile de mediu Agent Green și Bruno Manser Fonds (BMF) acuza IKEA de practici forestiere necorespunzatoare in Romania. Un raport susține ca exploatarea agresiva a padurilor deținute de IKEA are un impact negativ asupra biodiversitații și climei. Reprezentanții IKEA resping acuzațiile și declara…

Badanta romanca in Italia, acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Ce acuzații ii aduce fiica varstnicei: „Nu este posibil...”

11:30, 14.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Torino, Italia! O badanda romanca in Italia este acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Iata ce acuzații ii aduce fiica varstnicei in varsta de 78 de ani!

Ilan Laufer anunța separarea FIN de George Simion și de Alianța AUR. Acuzațiile grave pe care le aduce

10:00, 01.03.2024 - Președintele partidului Forța Identitații Naționale (FIN), Ilan Laufer, a anunțat, vineri, separarea de George Simion și de Alianța AUR, in urma unei decizii luate in unanimitate de membrii formațiunii.


Ce parere ai despre aceasta stire?