Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actrița Scarlett Johansson este însărcinată pentru a doua oară! Vedeta urmează să nască în curând

Publicat:

Scarlett Johansson va deveni mamica pentru a doua oara. Starul american a ținut totul secret, deși sarcina este destul de vizibila, astfel ca mai are foarte puțin pana va aduce pe lume cel de al doilea copil. Un apropiat de-al familiei actiței a dat totul din casa și a facut dezvaluiri inedite despre sarcina ascunsa a vedetei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adela Popescu face reclama emisiunii lui Radu Valcan. Ce a spus vedeta despre „Insula iubirii”: „Nu cred ca este o idee buna”

23:41, 01.05.2024 - Emisiunea Insula Iubirii va reveni in curand pe micile ecrane cu sezonul numarul 8! La inceputul acestui an, Radu Valcan și-a anunțat fanii direct din Thailanda ca show-ul de la Antena 1 va debuta curand la tv. Emisiunea se pare ca este urmarita și de partenera de viața a lui Radu, Adela Popescu. Vedeta…

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Vladuța Lupau este insarcinata din nou. Modul inedit prin care a facut anunțul: “O alta minune” FOTO

21:50, 23.03.2024 - Este fericire mare in familia indragitei cantarețe: Vladuța Lupau este insarcinata din nou! Vedeta a decis sa impartașeasca frumoasa veste cu admiratorii sai cu o fotografie emoționanta, in care apare alaturi de soț și fiu. Vladuța Lupau este insarcinata din nou Vladuța Lupau este insarcinata din nou!…

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Știrile Antena Stars. Cum arata bucataria de lux a Elei Craciun. Vedeta s-a mutat de curand in casa visurilor sale: "Mi-am dorit-o din tot sufletul..." / VIDEO

16:00, 16.02.2024 - Ela Craciun s-a mutat in casa visurilor sale. Cum arata bucataria de lux a vedetei, proiectata dupa ultimele tendințe. Echipa Știrilor Antena Stars a prezentat imagini spectaculoase din vila de zeci de mii de euro a vedetei.


Ce parere ai despre aceasta stire?