Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Activist pentru drepturile deţinuţilor: Penitenciarele din Rusia, o „uzină de tortură”. Peste 1.000 de filmuleţe şi mărturii şocante despre bătăi şi violuri

Publicat:

Tortura si relele tratamente aplicate in inchisorile si coloniile penitenciare din Rusia sunt cunoscute publicului, dar rareori sunt atat de amanuntit expuse ca in cele 1.000 de inregistrari video dezvaluite pe site-ul gulagu.net.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mobilizarea detinutilor, aprobata in prima lectura de parlamentul de la Kiev

18:45, 10.04.2024 - Autorizarea detinutilor ucraineni sa serveasca in armata a fost aprobata miercuri in prima lectura de parlamentul de la Kiev, care a votat un proiect de lege menit sa aduca noi soldati in randul trupelor diminuate si epuizate dupa mai mult de doi ani de razboi cu Rusia, relateaza Reuters.

Atacul terorist din Rusia a fost planuit cu lux de detalii! Informații șocante

11:40, 24.03.2024 - In urma recentului atac terorist devastator din Moscova, Rusia, noile informații dezvaluie o imagine tulburatoare a modului in care a fost planificat și executat de catre gruparea terorista ISIS. Ce a spus analistul Ștefan Popescu.

De unde și-ar fi luat rușii numele și ce inseamna de fapt. Teoria controversata care da batai de cap specialiștilor și nu numai

07:36, 10.03.2024 - Etnonimul „rus” este de origine scandinava și, potrivit unei parți a specialiștilor, ii desemna pe vikingii suedezi care faceau comerț și care ulterior au intemeiat dinastii in Rusia de astazi. Aceștia ar fi, de fapt, rușii originari. Teoria respectiva a starnit insa și multe controverse.

Cel mai cunoscut activist pentru drepturile omului in Rusia, noua victima a represiunii lui Putin: ce sentința a primit

13:01, 27.02.2024 - Oleg Orlov, membru de vaza al apararii drepturilor omului in Rusia și cofondator al ONG-ului Memorial, a fost condamnat la doi ani și jumatate de inchisoare pentru critici formulate impotriva armatei ruse.

Ucrainenii au lovit cu drone o uzina siderurgica din Rusia VIDEO

15:01, 24.02.2024 - In urma unui atac cu drone ucrainene, un incendiu de proporții a izbucnit la o importanta uzina siderurgica din Rusia, in noaptea de vineri spre sambata, a declarat sambata o sursa de la Kiev, la marcarea a doi ani de la invazia rusa pe scara larga din Ucraina, relateaza Reuters.

Rușii apeleaza la un partener chinez pentru a produce mașini Citroen la uzina Stellantis oprita

19:10, 15.02.2024 - Stellantis a oprit producția in Rusia in aprilie 2022, insa decizia nu i-a impiedicat pe ruși sa iși uneasca forțele cu un partener chinez in anul urmator pentru a incepe sa produca noi autovehicule.

VIDEO | Explozie uriașa are loc la o uzina din Rusia care produce rachete balistice

11:25, 08.02.2024 - O explozie puternica a avut loc in Republica Udmurtia din Rusia, miercuri seara, la o uzina militara.Se pare ca explozia a avut loc in apropierea orașului Ijevsk, la Uzina de construcții de mașini JSC Votkinsk, care fabrica produse militare și civile. Un incendiu de proporții a izbucnit la…


Ce parere ai despre aceasta stire?