Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aceste plante alungă depresia imediat

Publicat:

Sunatoarea

Renumita pentru proprietatile antidepresive este sunatoarea. Mai multe studii au demonstrat eficienta tratamentului in cazul depresiei usoare si moderate.Planta este bogata in hipericina și hiperforina, care favorizeaza eliberarea de dopamina și serotonina (așa numiții hormoni ai fericirii).

Se beau cate trei cani de ceai de sunatoare, zilnic, in cura de 2 luni, dupa care se face pauza. Se poate lua si sub forma de tinctura, o lingurita diluata in jumatate de pahar cu apa de de 3 ori pe zi, inainte de masa. Remediile cu sunatoare nu sunt indicate gravidelor, copiilor…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

9 alimente care acționeaza ca un medicament pentru stomac. Merita introduse in alimentație cat mai frecvent

13:55, 08.05.2024 -  Alimentația și sanatatea stomaculuiAlimentația poate influența in mod semnificativ sanatatea stomacului, fie ameliorand, fie agravant simptomele afecțiunilor gastrice. Printre cele mai comune probleme se numara indigestia, refluxul gastroesofagian, ulcerele și sindromul intestinului iritabil. O dieta…

Un urangutan din Indonezia a fost surprins in timp ce folosea o planta ca sa-și trateze o rana: „Dupa o luna era complet vindecat”

14:01, 04.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Indonezia s-a automedicat folosind o pasta facuta din plante pentru a-si vindeca o rana mare pe obraz, spun oamenii de stiinta, scrie BBC. Este pentru prima data cand o creatura din salbaticie a fost surprinsa tratandu-si o rana cu ajutorul unei plante medicinale. Dupa ce…

Un urangutan, surprins in timp ce folosea o planta ca sa-și trateze o rana

01:10, 04.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Indonezia s-a automedicat folosind o pasta facuta din plante pentru a-si vindeca o rana mare pe obraz, spun oamenii de stiinta. Este pentru prima data cind o creatura din salbaticie a fost surprinsa tratindu-si o rana cu ajutorul unei plante medicinale. Dupa ce cercetatorii…

Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post

19:40, 03.04.2024 - Deserturile cu mere sunt printre cele mai des preparate dintre deserturile cu fructe, pentru ca merele sunt mereu la indemana oricui. In plus, ofera gust delicios și aroma placuta indiferent de tipul desertului in care sunt incluse. Cele mai populare dintre acestea sunt placintele cu mere, ștrudelele…

Remediul natural pentru durerile de picioare. Mulți au planta acesta in gradina și nu cunosc beneficiile frunzelor sale

17:40, 03.04.2024 - Frunzele de hrean sunt recunoscute pentru proprietațile lor medicinale puternice, fiind considerate un remediu naturist eficient pentru tratarea durerilor de picioare. Hreanul este o planta perena cu radacini puternice și frunze verzi in forma de lance, care conțin substanțe active benefice pentru sanatate.…

Remediul natural pentru durerile de picioare. Mulți au planta acesta in gradina și nu cunosc beneficiile frunzelor sale

16:30, 03.04.2024 - Frunzele de hrean sunt recunoscute pentru proprietațile lor medicinale puternice, fiind considerate un remediu naturist eficient pentru tratarea durerilor de picioare. Hreanul este o planta perena cu radacini puternice și frunze verzi in forma de lance, care conțin substanțe active benefice pentru sanatate.…

La Jibou, marțișoare cu plante carnivore

11:51, 27.02.2024 - Gradina Botanica din Jibou a lansat și in acest an o serie de marțișoare nonconformiste. In recipiente de sticla, biologii au introdus plante insectivore. „La pinguicula vulgaris” este planta utilizata pentru aceste marțișoare. Potrivit biologilor, planta este una surprinzatoare, rezistenta la frig,…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?